• Uģis Kuģis sola sievietes pataisīt par lēdijām – izskolojis jau 500 latvietes

    Krišnaīti
    Gita Vīksne
    15. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Šis ir jau sestais gads, kad aicinu sievietes pieteikties Lēdiju skolā,» PDz atklāj Latvijā zināmākais krišnaīts, vēdiskais filozofs un lektors. Viņš ne tikai skolo dāmas, bet arī var palīdzēt viņām atrast labus džentlmeņus.

    «Mana jaunākā skolniece ir 16 gadus veca meitene, bet vecākajai bija 76 gadi,» PDz atklāj krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis, kura ģimenes dzīve šobrīd tiek rādīta televīzijā attiecību realitātes šovā Mīla burbulī.

    10. jūnijā viņš uzsāka sieviešu skološanu paša izveidotajā Lēdiju skolā. Uģis sola atklāt sievietes fiziskā ķermeņa noslēpumus, runāt par emocijām un garīgajām vērtībām. Sešos skolas pastāvēšanas gados viņš esot izskolojis jau vairāk nekā 500 sievietes.

    «Pirmos divus gadus mācīju klātienē, bet tad skolu pārcēlu uz interneta vidi, tas ļauj tajā piedalīties no jebkuras vietas pasaulē. Manu studentu vidū ir latviešu sievietes, kas dzīvo arī Apvienotajos Arābu Emirātos, Austrālijā un Jaunzēlandē,» stāsta viņš. Patlaban Uģis strādājot pie Lēdiju skolas programmas izveides angļu valodā.

    Uģis Kuģis ir Latvijā slavenākais krišnaīts, bet mācības šajā skolā neesot saistītas ar viņa reliģisko pārliecību.

    «Darbojos kā pasniedzējs, nevis kādas reliģijas pārstāvis. Savā ziņā jau mēs visi jau esam vienā lielā sektā, kuras nosaukums ir materiālā pasaule. Es dalos Austrumu gudrībās un sniedzu ieskatu vēdiskajā filozofijā un psiholoģijā,» teic viņš.

    Uģis allaž uzsvēris – būt par krišnaītu viņam liedz uzlūkot kailu sievietes ķermeni, un seksuālās attiecībās ar savu partneri viņš stājies, lai radītu pēcnācējus. Vaicāts, kādus gan sievietes fiziskā ķermeņa noslēpumus viņš gatavojas atklāt skolā, ja pats šajā izpētē ir tik atturīgs, viņš saka: «Ir ļoti svarīgi saprast, kas ir sievietes fiziskais ķermenis. Es nestāstu par sievietes krūtīm un ģenitālijām, es stāstu par smalko ķermeni, kas aprakstīts arī medicīnā. Tās ir domas, emocijas, sapratne. Lēdiju skolā netiek mācīts par seksu, neesmu liels vaginālo lietu eksperts.»

    Uģis novērojis – sievietes gatavas veltīt laiku citiem, aizmirstot par sevi.

    «Tādēļ arī esmu radījis šādu skolu, kurā viņas beidzot var veltīt laiku sev un padarīt savu ikdienu vērtīgāku. Apskatīties uz sevi no malas un atbildēt uz jautājumu – kur es īsti tā skrienu? Bērni pieaugs, vīram ir, ko darīt, bet ko ar savu dzīvi iesākšu es? Lēdiju skola ir kā maza pauze, kurā sievietes 30 dienas apņemas brīvprātīgas askēzes, kuras katra pati var izvēlēties. Tu no kaut kā atsakies, lai sasniegtu augstākas spējas. Piemēram, atsakos ēst saldumus, lai būtu labākā formā. Tas gan nav tievēšanas maratons, es vienkārši dodu iespēju uzdrīkstēties un ļauties pārmaiņām,» skaidro Uģis.

    «Daudzām sievietēm trūkst emocionālas saiknes ar kādu līdzcilvēku. Pietrūkst tā, lai līdzcilvēks pajautātu – kā tu jūties? Un pēc tam arī paklausītos, ko tu viņam stāsti,» secina Uģis.

    Viņš norāda – skolā varot piedalīties absolūtā inkognito režīmā, par to, ka tajā mācies, neviens neuzzinās. «Piedāvāju minimālo un maksimālo mācību programmu. Minimālajā iespējams pieslēgties 20 dažādām lekcijām – tās noklausīties, izpildīt uzdevumus un saņemt atgriezenisko saiti, uz kuru var man arī neko neatbildēt. Maksimālajā tam visam klāt nāk rīta meditācijas, ir slēgta čata grupa ar skolas dalībniecēm, Zoom jautājumu un atbilžu sesijas un individuāla konsultācija ar mani,» vēsta Uģis.

    Šo pakalpojumu cenas – 64 un 108 eiro – Uģis Kuģis izvēlējies rūpīgi un pamatoti. «Kā man savulaik teica kāds skolotājs – ja kaut ko sniegsi bez maksas, to neviens nenovērtēs. Tāpēc skolai ir simboliska maska – viens video ir rīta kafijas cenā. Abas summas ir īpaši izvēlēti maģiski cipari, kas dalās ar 16. Arī kursa sākums ir 10. jūnijā, jo tad Latvijā būs novērojams daļējs Saules aptumsums,» informē viņš.

    Kuģis piebilst, ka skolo ne tikai lēdijas. «Es vadu arī Džentlmeņu skolu, un tās jaunais kurss sākas pēc Lēdiju skolas. Agrāk vadīju abas skolas paralēli, bet tad sapratu – man tam visam nepietiek resursu.» Uģis arī vaļsirdīgi atklāj, ka piestrādājot arī par abu skolu absolventu savedēju. «Jau vairākas sievietes no Lēdiju skolas ir iepazinušās ar vīriešiem no Džentlmeņu skolas. Pagājušajā gadā apprecējās divi pāri,» palepojas Uģis.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē