• Režisora meita Emīlija Pavlovska piepilda sapni par Brodveju

    Emīlija Pavlovska
    Anastasija Kuzminova
    28. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM, INSTAGRAM
    Latviete ir gatava iekarot Ņujorku un kļūt par mūziklu aktrisi. Lai četrus gadus studētu un dzīvotu Amerikā, viņai kopumā būs nepieciešami 200 000 ASV dolāru.

    Aktiera, režisora un dziesmu autora Valda Pavlovska 20 gadus vecajai meitai Emīlijai ir ambiciozs mērķis – studēt prestižajā Manhetenas Mūzikas skolā Ņujorkā. Rīgas Doma kora skolas Muzikālā teātra nodaļas absolvente jau izturējusi konkursu un uzņemta Mūziklu nodaļā. Atlicies vien tāds mazumiņš kā studiju maksa.

    Gadā Emīlijai studiju maksas segšanai un dzīvošanai nepieciešami 50 000 dolāru.

    Viņai paveicies tikt pie stipendijas, kas segs pusi no nepieciešamās summas, jeb 25 000 ASV dolāru.

    Tomēr tādu līdzekļu, lai varētu samaksāt atlikušo daļu, viņas ģimenei nav. «Pirms iestājos, ar vecākiem runājām – šī nav summa, ko varam atļauties. Tas šķita supernereāli, bet par pamēģināšanu taču neviens nesit pa pirkstiem! Tāpēc mēģināju, iestājos, un skatīsimies, kurp mani tas aizvedīs,» PDz teic Emīlija.

    Uz studējošo kredītu latviete pretendēt nevar, jo tāds pieejams vien ASV iedzīvotājiem.

    Emīlija vērsās pēc palīdzības pie mecenātiem, taču sarunas neesot vedušās. Ģimene lūgusi finansiālu atbalstu draugiem, un tika uzsākta naudas vākšanas kampaņa pūļa finansēšanas vietnē, kur šobrīd saziedoti vairāk nekā trīs tūkstoši.

    «Man vajadzēja drosmi, lai to lūgtu, bet mani vada degsme par savu sapni. Lielus sapņus drīkst un vajag vēlēties,» saka Emīlija. «Es jūtos kā mīlestības, atbalsta un veiksmes burbulī. Vēlos saglabāt šo izjūtu arī skarbajā Ņujorkā.»

    Jaunās mākslinieces domubiedri sarīkoja labdarības koncertu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kur kopā ar Emīliju uzstājās populāri mūziķi – Daumants Kalniņš, Ginta Krievkalna, Mārcis Auziņš, Anmary un citi. Koncertā latvietes mācībām saziedoja sešus tūkstošus eiro.  26. augustā Emīlija pošas uz Ņujorku, jo nauda pirmajam mācību gadam viņai jau ir.

    «Ticu, ka ir iespējams pakāpeniski savākt nudu visam mācību posmam, jeb 200 000 ASV dolāru. Meklēšu palīdzību arī Ņujorkā, un studiju laikā varu strādāt uz pusslodzi. Arī ģimene mani atbalstīs,» apņēmības pilna ir jaunā dziedātāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē