• Kur uzvarētājs liks «Lauku sētā» sapelnītos 9500 eiro

    šovbizness
    Lauma Lapsa
    8. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars Gendvils TV šovā.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Kaspars Gendvils TV šovā.
    Daudziem par pārsteigumu uzvaras laurus šova «Lauku sēta» 10. sezonā plūca mutīgais un atraktīvais puisis no Jelgavas puses Kaspars Gendvils, kurš sevi dēvēja par Šarmanto.

    Šī ir otrā reize, kad Gendvils piedalās «Lauku sētā», pirmo reizi viņš šovā savu laimi izmēģināja 2020. gadā, un televīzijas ekrānos bija redzams līdz septītajai sērijai. Dalību šovā viņš nevarēja turpināt, jo izkrita bižu pīšanas uzdevumā.

    «Šobrīd saimniekoju simts gadu vecā lauku mājā «Zemgalieši», kas atrodas Jelgavas pusē.

    Mani vecāki to iegādājās, kad biju septiņus gadus vecs. Kad izaugu un sāku patstāvīgu dzīvi, no vecāku mājām aizgāju un mitinājos īrētā dzīvoklī Jelgavas pusē,» stāsta viņš. Liktenis gan bija lēmis puisim atgriezties laukos. «Kad tēvs aizgāja mūžībā, mamma viena netika galā ar lielo saimniecību un darbiem, tāpēc pārcēlos pie viņas,» saka Kaspars.

    Trīs hektāru lielajā saimniecībā ir dārzs, siltumnīcas ar tomātiem, vistas, pīles, pundurcūkas un medus stropi. Tieši pieredze lauku darbos mudināja Kasparu pieteikties šovam. «Manā ikdienā valdīja rutīna – darbs un mājas. Kādā vakarā izdomāju, ka mēģināšu vēlreiz pieteikties «Lauku sētā». Kad ar mani sazinājās šova veidotāji, darbā sarunāju atvaļinājumu, ātri sakravāju somas un devos ceļā. Sapratu, ka cita tāda iespēja var arī nebūt.»

    Par uzvaru šovā Šarmantais saņems 9500 eiro lielu naudas balvu. Kā to tērēs, Kaspars jau zina. «Man zvana radinieki un draugi, kas apsveic ar uzvaru un prasa, ko iesākšu ar naudas balvu. Es viņiem atbildu, ka ieguldīšu to mājā. Notrallināt to visu jau var uzreiz, bet māja prasa savu,» teic viņš.

    Nauda noteikti tiks ieguldīta arī biškopībā, kas nav lēts prieks. «Domāju, ka taps arī jauns šķūnis. Esmu priecīgs par balvu, jo naudas summa ir diezgan liels atspēriens, lai atjaunotu saimniecību,» priecājas Kaspars.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē