• Elīna Didrihsone: Es gribētu mazliet lielāku krūšu izmēru

    Krūšu palielināšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone šodien ir frizētavā, lai atjaunotu savu afro matu frizūru. Sarunā ar Katrīni Vasiļevsku viņa atklāj savu pieredzes stāstu par plastiskajām operācijām un kādas procedūras vēl viņai ir padomā. Tāpat viņa kliedē paklīdušās baumas par diezgan ekstrēmām procedūrām, kuras viņa nav pat iedomājusies veikt.

    Savu dzīvi kameru priekšā un atklāti par sevi kā personību šovā «Slavenības. Bez filtra» ik ceturtdienu atspoguļo enerģiskā influencere, uzņēmēja Elīna Didrihsone. Šajā reizē kopā ar Katrīni viņa kliedē baumas par sev veiktajām ķirurģiskajām operācijām, jo cilvēki bieži vien komentāros min, cik daudz un kādas procedūras Elīna ir veikusi, lai uzlabotu savu ārējo izskatu.

    «Mani vienmēr publikā parāda, kā tādu transformētu, un to vienmēr pasniedz tik skaļi, tā kā es būtu kāds lego klucītis, kurš ir salikts ne no kā. Tas, ka es izskatos iespaidīgi nenozīmē, ka es ar sevi esmu veikusi daudz procedūras. Man ir bijušas divas plastiskās operācijas un viņas abas ir bijušas krūtīm,» saka viņa.

    Turpinot sarunu, Elīna atzīst, ka sākotnēji nebija apmierināta ar savu krūšu izmēru, tāpēc to mainījusi, bet tas arī esot viss. Bieži vien komentāru sadaļā cilvēki apspriež viņas ķermeni, norādot, ka, iespējam,s viņa ir izgriezusi ribas vai ievietojusi kādus dibena implantus. Elīna to kategoriski noraida. Taču ir viena lieta, ko viņa vēlas mainīt, un tās ir krūtis.

    «Es vēl pagaidām nevaru izlemt, kad to darīt – pirms otrā bērniņa vai pēc otrā. Varbūt pēc trešā. Es gribētu mazliet lielāku krūšu izmēru,» atklāti stāsta Didrihsone.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē