• X faktora zvaigzne Klāvs Ozols: Man gribējās sākt visu no sākuma

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    22. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Oksana Džadana (F64)
    Šova X faktors finālists, kurš izcēlās ne tikai ar balsi, bet arī neparasto ārieni, pirms neilga laika Rīgā prezentēja jaunu dziesmu, un arī pats plāno pārcelties uz dzīvi galvaspilsētā.

    Šova X faktors beidzamajā sezonā Klāvs bija viens no spilgtākajiem finālistiem. Žūriju sajūsmināja ne tikai viņa vokālās dotības, bet arī spēja iznest savu neparasto tēlo – trausls zēns ar gariem matiem, kurš nevairās arī no sievišķīgu fasonu tērpiem, brīžiem līdzinoties ēteriskam pasaku elfam. Viņš par sevi atgādināja, Tallinas pagalmā Rīgā prezentējot albuma Ieroči tituldziesmu. To 15 gadus vecā dziedātāja Loreta Reide Klāvam piedāvājusi iedziedāt kopā uzreiz pēc šova.

    Klāvs ir atbrīvojies no savām garajām matu cirtām, un pusgada laikā piedzīvotas arī citas pārmaiņas.

    «Biju izdzēsis savu Instagram kontu. Tas bija pandēmijas iespaidā. Man gribējās sākt visu no sākuma. Varbūt tas bija neapdomīgi attiecībā uz faniem, taču es vēl mācos organizēt savas lietas ar sociālo tīklu palīdzību,» taisnojas jaunais dziedātājs. «Mūzikas industrija manā dzīvē ir kas jauns. Esmu pabeidzis astoņas klases klavieru specialitātē, bet uz skatuves pirmo reizi kāpu tikai X faktorā.» Laiku, kad Latvijā tika izsludināta ārkārtējā situācija, puisis izmantojis lietderīgi.

    «Strādāju pie jaunām dziesmām, un pašlaik jau tapušas sešas. Gribu pārcelties no Saldus uz galvaspilsētu. Pašlaik esmu dzīvokļa meklējumos. Rīgā tomēr ir daudz vairāk iespēju, bet Saldus ir tālu, un man negribas mammai visu laiku prasīt naudu ceļam. Šeit beidzot varēšu sākt organizēt koncertus un tikšanās,» saka viņš.

    Klāvs priecājas, ka sekmīgi pabeidzis Druvas vidusskolas 11. klasi.

    «Biju paņēmis divu gadu pauzi. 12. klasi plānoju pabeigt tālmācībā. Mācījos mākslas skolā, arī tagad zīmēju un gleznoju, jo tas man ir tuvu sirdij, taču nejūtu, ka šajā virzienā man varētu būt kāda izaugsme. To es izmantošu kā papildinājumu mūzikai, uz kuru vēlos fokusēties pilnībā,» tā Klāvs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē