• VIDEO: Publiskots ilgi gaidītā LMT seriāla TUR treileris

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Rīt, 17. septembrī, pie televīzijas skatītājiem nonāks jaunais LMT oriģinālseriāls Tur, kas ir pirmais Latvijā veidotais seriāls par attiecībām virtuālajā un reālajā pasaulē. Bet tiem, kuri nevēlas gaidīt, tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja seriālu noskatīties internetā vēl pirms citiem!

    Seriālā Tur attiecības virtuālajā un reālajā pasaulē desmit sērijās izdzīvos Latvijā iemīļoti aktieri Artūrs Skrastiņš, Regnārs Vaivars, Ģirts Jakovļevs, jaunais talants Kārlis Kuršķis, kā arī aktrises Ilva Centere, Ināra Slucka, Maija Arvena, Kristīne Krūze.

     

    Līdzās abu galveno varoņu Gundegas (Ilva Centere) un Raimonda (Regnārs Vaivars) mīlasstāstam, seriālā risināsies arī spraigi notikumi IT uzņēmumā, kurā strādā galvenā varone, un būtiska loma sižeta attīstībā būs mākslīgajam intelektam. Intrigu un personīgo ambīciju piesātinātajā darba vidē savus noteikumus diktēs uzņēmuma vadītāja – racionālā vizionāre Una (Ināra Slucka), bet Gundegas apbrīnu un simpātijas centīsies iekarot viņas kolēģis Ēriks (Artūrs Skrastiņš).

    Tāpat jaunajā seriālā skatītāji sastaps Gundegas dzīvesgudro un aso vectēvu – Ģirtu Jakovļevu, labāko draudzeni kriminālpolicisti – Kristīni Krūzi, kā arī virkni sabiedrībā pazīstamu cilvēku – dziedātājus Žoržu Siksnu un Olgu Rajecku, komiķi Jāni Skuteli, radio dīva Sandru Glāzupu, mūziķi un grupas Borowa MC dalībnieku Aigaru Runči, TV seju Mārtiņu Spuri un citus. 

    Seriāla režisors ir Uldis Cipsts, bet scenārija autori – dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Tāpat pie scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē