• Uzņēmēja Mārīte Kola Instagram publicē savas ēnas: cilvēki rāda, kur viņi ceļo – tas man neliekas neinteresanti

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    22. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64) / Instagram
    Laikā, kad daudzi sociālajos tīklos atspoguļo savas ikdienas gaitas, uzņēmēja Mārīte Kola izvēlas citu ceļu – ziņkārīgajiem ļauj sekot tikai viņas ēnai.

    «Cilvēki rāda, kur viņi ceļo, ko dara – tas man liekas absolūti neinteresanti un nevajadzīgi. Savukārt es Instagram reiz ieliku pāris bilžu ar pašas ēnu, un man iepatikās. Neesmu no tiem, kas daudz skatās spogulī, toties daudz vēroju apkārtni. Kad saule uzspīd, tā sniedz prieku un tu sevi vari redzēt saules apgaismotu. Iemūžināt ēnu – tas ir veids, kā kļūt par mākslinieku,» Mārīte Kola stāsta PDz, piebilstot – nealkst ar savām mākslinieciskajām izpausmēm savākt lielu fanu pulku.

    Reiz kāda Mārītes paziņa uzņēmēju paķērusi uz zoba, sakot – Mārīte pati sev nepatīkot, ja reiz nepublisko savus portretus. Uzņēmēja tam nepiekrīt.

    Ēnu ķeršana ir Kolas prieka avots un azartiska nodarbe, jo katru dienu tādas bildes nemaz nesanāk. Latvijā saule ir rets viesis, tādēļ ēnu foto visbiežāk top ārzemju ceļojumos.

    «Ēnā tu vari būt ļoti skaists un slaids vai otrādi – pirms pusdienas laika saules gaismā – resns un strups,» stāsta viņa

    «Varu pēkšņi ceļa vidū apstāties, un vīrs vaicā: «Kas noticis?» Atbildu, ka top kārtējais ēnu foto,» smaidot atzīstas viņa. Mārītes vīram Jānim Kolam tīk sievas aizraušanās, un viņš pat ieteicis rīkot šādu foto izstādi. Kola zina stāstīt, ka viņas ideja diemžēl vairs neesot unikāla. Līdzīgi foto nesen bijuši apskatāmi kādā izstādē Parīzē. «Mana paziņa Una Ulme apmeklēja šo izstādi un atzina, ka pat puse no tur izstādītajiem attēliem nav tik interesanti kā manējie,» palepojas Mārīte.

    Kāpēc suns nekļuva par interneta zvaigzni?

    Tāpat kā pērn, arī šoruden Mārītes un Jāņa Kolu meita ELIZABETE Rīgas Modes nedēļu apmeklēja kopā ar ģimenes mīluli punduršpicu Marmo. 

    Toreiz viņa stāstīja, ka Marmo būs pašam Instagram konts, lai ikviens varētu sekot līdzi saviesīgo dzīvi mīlošā dzīvnieciņa gaitām. Kāpēc Marmo vēl aizvien nav kļuvis par sociālo tīklu zvaigzni?

    «Es patiešām viņam uztaisīju pašam Instagram profilu, taču pazaudēju tā paroli. Vajadzēs izveidot jaunu,» sacīja Elizabete un piebilda, ka bilžu mīluļa virtuālajam albumam jau sakrājies gana daudz.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē