• Uģa Kuģa sieva Linda ir otrā bērniņa gaidībās

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Uģis Kuģis
    Foto: F64
    Uģis Kuģis
    Latvijā pazīstamākais krišnaīts, attiecību konsultants, filozofs un TV personība Uģis Kuģis ar Lindu šogad centās ieņemt otro bērniņu, lai dēlam Tamalam būtu māsiņa vai brālītis.

    Kanāla 360TV šovā Ģimene burkā viņš paziņoja, ka ar trešo piegājienu mīļotā ir stāvoklī: «Es to ļoti gaidīju. Nebija tā, ka Jēzus Kristus atsūtīja mums bērnu – es taču zināju, ko daru. Cerēju uz to. Nebija tā, ka dieviņš atsūtīja mums mazo Krišnas bērniņu un nezinājām, kā apaugļot – es taču zinu kā apaugļot un tas taču ir pilnīgi normāli, tāpēc man tas nav pārsteigums.» lepni nosaka Uģis Kuģis.

    Lai arī uzzinot priecīgās ziņas Uģis Kuģis neraudāja, taču atzina, ka ir ļoti, ļoti laimīgs: «Es esmu no tiem tēviem, kas runājas ar vēderu, stāsta pasakas, čukst mantras. Tāds es esmu. Viņš ir dzīvs un tagad ir daļa no mūsu ģimenes, kaut arī ir vēderā. Viņš uzņem visas mūsu emocijas un pārdzīvojumus. Tāpēc arī Tamalam stāstīsim, ka tur viss jau notiek.»

    Protams, kā pienākas pēc krišnaītu tradīcijām, viņš saņemtās ziņas izbļāva arī pa logu un steidza par tām pavēstīt arī kaimiņiem.

    Kā zināms, Kuģis ar sievu nodarbojas ar gultas priekiem tikai tad, kad jāieņem bērns. Zemāk skaties 1188 Play video no Ģimene burkā trešdienas, 17. novembra sērijas, kurā sieva Uģim paziņo par grūtniecību!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē