• Tenisistei Aļonai Ostapenko sarīko mikipeļu ballīti — cik maksāja jubilāres tērps?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Jūnija beigās dzimšanas dienu nosvinēja Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko. Jubilejas ballītē uzstājās Musiqq un Intars Busulis.

    Aļonas svētku diena sākās ar jubilejas kūku, kuru rotāja mikipeles un 23 svecītes. Tā gaviļnieci no rīta pārsteidza viņas mīļotais vīrietis futbolists Artūrs Karašausks.

    Svinības turpinājās ar ballīti restorānā Lighthouse Jurmala, kur tenisiste atzīmēja arī savu 21. dzimšanas dienu. Restorānā jubilāres viesi tika cienāti ar dzimšanas dienas kūku, kuru, tāpat kā no rīta pasniegto, rotāja mikipeles. Šis populārais amerikāņu animācijas filmu tēls un Volta Disneja firmas zīme bija visā svinību vietas noformējumā.  Mikipeles silueti rotāja gan sienas, gan uzkodas. 

    Aļonai patīk populārā mūzika, un ballītē bez lielas dziedāšanas neiztika. Uz restorāna skatuves kāpa Musiqq un dziedātājs Intars Busulis ar grupu. Ballītes kulminācijā Busulis tenisistes priekšā pat pamanījās nokrist uz ceļiem. Vakara izskaņā uz skatuves kāpa pati jubilāre. Draudzeņu mudināta, Aļona izpildīja Krievijā populāras jaunās grupas MBand hitu Viņa atgriezīsies.

    Jubilāres viesu vidū bija arī par kriminālās pasaules leģendu dēvētais Ivans Haritonovs. Blakus tenisistei lielajā dienā bija viņas mamma un trenere Jeļena un Aļonas mīlule – Jorkšīras terjera kucīte Džuljeta.

    Gaviļniece bija saposusies 1450 eiro vērtā itāļu modes zīmola Dolce&Gabbana kleitā ar vasarīgu ziedu apdruku.

    Lai smalkās augstpapēžu kurpes netraucētu mesties jautrās dejās, vakara gaitā sportiste tās nomainīja ar ērtām laiviņām. Aļonas puisis Artūrs draudzenes jubilejā bija tērpies zīmola Kenzo 205 eiro vērtā džemperī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē