• Tas ir skumjš stāsts.» Busels bildina mīļoto, bet…kāzu nav!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Maksims Busels
    Foto: F64
    Maksims Busels
    Daudzu dāmu sirdīs iekritis TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni» dalībnieks, Mihaila Čehova teātra aktieris Maksims Busels. Izrādās, viņa sirdī jau 12 gadus īpaša vieta atvēlēta tikai vienai sievietei.

    Aktieris Maksims Busels sarunā ar PDz atkāja, ka jau sen ir sirdī izņemts vīrietis. Viņa draudzene ir gleznotāja Elīna Arbidāne. Lai gan viņš savulaik Elīnu bildinājis, pāris tā arī neapprecējās. «Tas ir pārāk skumjš stāsts. Kad biju viņu bildinājis, mēs pēc tam izšķīrāmies.

    Tā savā ziņā ir traumatiska pieredze, kas rada zināmas bailes, ka, bildinot viņu atkārtoti, mēs atkal varētu izšķirties.

    Agrāk dzīvoju ar pārāk romantizētu uztveri par attiecībām. Man šķita, ka diviem cilvēkiem, kas ir kopā, obligāti vajag apprecēties. Tagad esmu sapratis, ka tas nav galvenais. Zinu daudzus pārus, kas dzīvo kopā, savas attiecības oficiāli nereģistrējot,» saka Maksims.  

    Viņu mīlas stāsts aizsācies jau pirms 12 gadiem. «Tas bija 15. augusts, kad pirmo reizi satikāmies dzīvē. Pirms tam sarakstījāmies portālā one.lv. Viņa dzīvoja Liepājā un atbrauca pie manis uz Rīgu. Sagaidīju viņu autoostā, un mēs devāmies pastaigā pa Rīgu. Es atceros visu, kas tajā dienā notika.

    Man tā dzīvē ir bijis tikai vienreiz – jau uzreiz pēc pirmajām kopā pavadītajām minūtēm jutām abpusējas simpātijas.

    Taču vēlāk mēs izšķīrāmies. Tas bija, kad vēl mācījos. Elīna gandrīz uzreiz apprecējās ar citu puisi. Toreiz pirmo reizi dzīvē piedzēros. Biju ļoti nikns uz visu pasauli, bet tad sapratu – ja mīlu viņu, tad novēlu visu to labāko kopā ar šo otru cilvēku. Pēc kāda laika viņa no šī puiša izšķīrās. Šobrīd esam attiecībās, kurās ļoti novērtējam viens otra komforta zonu,» atklāj Maksims. «Kad man ir atbildīgi projekti, dzīvojam atsevišķi. Draudzene ceļas ļoti agri no rīta, un, ja esam kopā, tad zinu, ka tad modīšos arī es. Bet man ļoti svarīgi ir izgulēties. Esmu pateicīgs viņai, ka šobrīd varam būt kopā šādi. Baudīt kopā dzīvi tad, kad tam ir spēks un laiks,» tā viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē