• Stendzenieks pēc baisās avārijas slēpjas pat no tuvākajiem draugiem

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    23. septembris, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Ir dzīvs! Bet visādi varēja gadīties…» par reklāmistu, kurš 12. septembrī avarēja ar savu auto Land Rover, jaunākajā PDz žurnālā atzīst reklāmista Ērika Stendzenieka tuva radiniece. Pats Ēriks pēc notikušā izvairās no sarunām pat ar tuvākajiem draugiem.

    Pirms nedēļas žurnāls PDz vēstīja par automašīnas, ar kuru ikdienā pārvietojās Ēriks Stendzenieks, smagu avāriju. Rojas novadā pie kempinga Melnsils grāvī atradās pamatīgi cietis auto Land Rover, bet policijai tobrīd vēl nebija publiskojamu ziņu par notikušo incidentu.

    Aculiecinieka foto
    Aculiecinieka foto

    Pagājušajā nedēļā policijā informēja: «12. septembrī ap pulksten 14.40 Valsts policijā saņemta ziņa, ka Rojas novadā uz autoceļa Tukums–Ķesterciems–Mērsrags–Kolka grāvī ir avarējusi automašīna Land Rover. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā tika bojāts elektrības stabs. Valsts policijas rīcībā nav informācijas par cietušām personām.» Policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

    Visu nedēļu Ēriks Stendzenieks nebija sazvanāms. Daudzi draugi un paziņas mēģināja ar viņu kontaktēties arī ar sociālo tīklu palīdzību, taču atbildes nesaņēma. Reklāmists vienmēr bijis ļoti aktīvs sociālajos tīklos, bet nu viņa profilos Facebook un tviterī, kur viņš regulāri veica ierakstus, ir klusums.

    Pagājušās nedēļas beigās Ērika tuva radiniece, kura vēlējās palikt anonīma, PDz sacīja: «Par avārijas lietu runāt nevēlos, varu tikai pateikt – Ēriks ir dzīvs, sveiks un vesels. Un tā ir vienīgā labā ziņa.»

    Savukārt kāda cita Stendzenieka paziņa par reklāmista pazušanu no publiskās dzīves bilda – Ēriks esot nomainījis tālruņa numuru un nevēloties ne ar vienu runāt –, kā arī izteica cerību, ka notikušais viņam ļaus apjaust, ka bohēmas ceļš, pa kuru viņš beidzamajā laikā esot gājis, nav labākais problēmu risināšanai.

    • Šokējošs stāsts par Kampara sānsoli. Eksministra bijusī sieva Ilva atklāj: «Viņš man meloja, acīs skatoties!»
    • Kur pēc avārijas pazudis Stendzenieks. Neziņā un izmisumā bija pat tuvākie draugi.
    • Cīņa par Valtera Frīdenberga mantojumu nerimst. Ko par to saka mūziķa brālis Marsels?  
    • Ella paziņo Mikam Ozoliņam: Es atkal esmu brīva!  Bijušie mīlnieki satiekas ASV.
    • Jaunā latviešu kinozvaigzne Nāve cep pankūkas Nīderlande.  
    • Rakstniece Sabīne Košeļeva atklāti par slimību, kas pārvērta viņas dzīvi.
    Privātā Dzīve nr39

    1 komentārs

    Filips Līcis
    Vai pēc avārija nav jāsagaida CSDD policija? Tad vismaz personīgi pieteikties arī nevajag? Tas, laikam, ir izdevīgi. Nav,, jāpūš" nav vajadzīgas analīzes! To sauc,, Visi gali ūdenī!" Nebūs kā citiem,, alkašiem" četri gadi kājiņām, plus krietna naudas summiņa jā un kur tad vēl 15 sutkas" jāatsēž. Bet kam negadās!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē