• Mūžībā aizgājis LTV sporta raidījuma Hokeja laukums vadītājs Kaspars Lācis

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars Lācis
    Foto: Kadrs no video
    Kaspars Lācis
    42 gadu vecumā mūžībā aizgājis Latvijas Televīzijas sporta raidījuma Hokeja laukums vadītājs un Rīta panorāmas sporta ziņu moderators Kaspars Lācis, vēsta portāls jauns.lv.

    Kaspars Lācis ieguvis sociālā pedagoga diplomu.

    LTV viņš sāka strādāt 2013. gadā kā datorgrafiķis, bet drīz vien iesaistījās ētera darbā un pēc gada jau tiešraidē lasīja sporta ziņas. LTV1 raidījuma Rīta Panorāma komandai Kaspars pievienojās 2014. gada vasaras sākumā, kad tika meklēts sporta ziņu moderators.

     

    «No ārpuses – korekts un šķietami nepieejams, tomēr iekšpusē – dzīvespriecīgs sporta fanāts. Kaspars nebija jāmudina uz dauzonībām, viņš pats tās bija gatavs radīt. Savukārt darbā viņš labi darīja savu darbu. Vienalga, vai tie būtu televīzijas grafiķa pienākumi Kaspara LTV karjeras sākumā pirms aptuveni septiņiem gadiem, vai sporta ziņu apskatnieka darbs Rīta Panorāmā»," teikts LTV izplatītajā paziņojumā.

    Savulaik Kaspars Lācis spēlēja hokeju amatieru līgā, pirms darba LTV piecas sezonas strādāja hokeja klubā Rīgas Dinamo un vienu gadu Prāgas Lev ar sportu saistītos mārketinga projektos.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē