• Labklājības ministres Ramonas Petravičas vājība – kleitas

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    5. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pirmais pusgads labklājības ministres un Saeimas deputātes amatā nav bijis vienkāršs, taču savu vizuālo tēlu viņa cenšas veidot ideālu. Par seksīgāko dāmu Saeimā dēvētās politiķes garderobē dominē pieguloši un sievišķīgi tērpi.

    Pasteļtoņi politikai

    «Būdama šajā amatā, visbiežāk ikdienai izvēlos lietišķus tērpus pasteļtoņos, taču vislabāk man patīk košas krāsas, sevišķi sarkana, oranža un dzeltena. No melnās gan beidzamajā laikā cenšos izvairīties. Latvijas veikalos ir grūti atrast kostīmu, kas tiešām patiktu un turklāt nebūtu melns. Tāpēc, kad ceļoju, pirmais, ko nolūkoju, ir jauns kostīms. 

    Nav jau tā, ka strikti pēc protokola būtu jāģērbjas, vismaz mani neviens ar lietišķo protokolu nav iepazīstinājis. Taču pēc pirmās Saeimas sēdes gan no lietišķās etiķetes ekspertiem saņēmu aizrādījumu, ka svārku garums nebija īstais.»

    Slavenas dizaineres tērps

    «Laša krāsas žaketi, svārkus un blūzi darinājusi dizainere Anna Osmuškina. Viņa pati mani uzrunāja. Anna bija aplūkojusi manas bildes sociālajos tīklos, ieteica, kā varētu apvienot lietišķo un eleganto, kaut ko izcelt manā tēlā. Ņēma vērā arī to, ka mani tērpi ir augumam pieguloši.

    Patlaban top vēl divi man tērpi. Tiem gribētu kaut nelielu dekoltē, cik jau nu tas būs pieļaujams, jo labu laiku mani tērpi ir ļoti nosedzoši. Beidzamajā laikā par savu vizuālo tēlu domāju īpaši. Amats jau uzliek savu – pat aizejot uz veikalu pēc maizes, gribas izskatīties perfekti. Visu laiku jāpiedomā, jo jebkurā brīdī mani var nofilmēt.» Anna Osmuškina veidojusi tērpus vairākiem politiskajā vidē zināmiem ļaudīm, arī Latvijas Valsts prezidentam Raimondam Vējonim un viņa kundzei Ivetai Vējonei.

    Kleita komplimentiem un ziedošā sievišķība

    Baltā mežģīņu kleita, kas lieliski izceļ iedegumu, nāk no Milānas un izpelnījusies daudz komplimentu. «Kleita ir apģērbs, no kura iegādes nevaru atturēties. Ja redzu, ka tā patiešām ir mana, pat ja tā ir vakarkleita, tad nopērku. Protams, pirms tam gan apsveru, kur, tajā tērpusies, varēšu doties. Apģērba zīmols man nešķiet svarīgs, taču, ja tomēr sakārojas jaunu kleitu, vispirms dodos uz Calvin Klein veikalu. Tur vasaras kleitas man der kā uzlietas,» saka Ramona. Tērpam pieskaņotas Ralph Lauren laiviņas.

    «Puķaino kleitu un augstpapēžu kurpes iegādājos veikalā Guess. Jāteic, ka kurpes nav tās ērtākās, taču zila krāsa ir viena no manām iemīļotākajām. Ikdienā kurpes bez papēžiem un bikses nevalkāju. Sportiskais stils vispār nav mans. Reiz bija bildēšanās Saldū, un preses sekretāre man piedāvāja uzvilkt kedas un naģeni, es biju kategoriski pret.

    Tomēr pirms gadiem desmit mans stils nebūt nebija tik sievišķīgs. Dzīvojām Saldus novada Jaunauces pagastā, un turpat pie mājām bija arī birojs – nebija īsti, kur iet. Tāpēc ģērbos ļoti ikdienišķi, taču jutu – nu nevar vairs tā! Arī vecākā meita sāka aizrādīt – ko vilkt un ko nevajadzētu. Iespējams, tieši viņa bija tā, kas man deva impulsu mainīties. Pirms došanās politikā mums ar meitu bija vienāds izmērs. Tagad gan man jāpiestrādā, lai atkal būtu formā. Nevaru sev piedot, ka gandrīz gadu neesmu bijusi uz sporta nodarbībām. Saldū apmeklēju trenažieru zāli, bet tad dēls mani aizvilināja uz TRX nodarbībām. Pirmajās reizēs bija tik grūti, ka domāju – vai vispār izdzīvošu? Tagad svars pieaug stresa dēļ, bet diētas nevaru ieturēt – man nav tik spēcīgs raksturs, lai atteiktos no tā, kas garšo.»

    Somas pieskaņo tērpiem

    Darba gaitām tiek izmantotas dažādu zīmolu somas – Versace Jeans, Michael Kors un Kate Spade. To izvēlei ir tikai viens priekšnosacījums – lai ietilptu A4 formāta dokumentu mape. Ramona iemanījusies somas pieskaņot kostīmam. Vakara somiņas iegādātas Rīgā īpašiem pasākumiem.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē