• «Sitiet man pa seju ar slapju dvieli, ja tā notiks!» – Vai Eilands pošas uz vēlēšanām?

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    27. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ralfs Eilands.
    Foto: F64
    Ralfs Eilands.
    Pieprasot okupācijas laiku slavinošu pieminekļu nojaukšanu, notika gājiens no Brīvības pieminekļa līdz Uzvaras parkam Pārdaugavā. Mūziķa Ralfa Eilanda un viņa domubiedru organizētajā gājienā un pēc tam koncertā Pārdaugavā piedalījās daudzi slaveni ļaudis.

    Ralfs Eilands pēdējos mēnešos politiskajos jautājumos visur ir pirmajās rindās – gan organizējot atbalsta akcijas Ukrainai, gan, iestājoties par «okupekļa» nojaukšanu, rīkojot gājienu, gan arī aizstāvot homoseksuāļu vēlmi, lai tuvākajā laikā ar likumu tiktu atļautas viendzimuma laulības.

    Tas viss notiek 14. Saeimas priekšvēlēšanu laikā, un daudzi sociālajos tīklos jau spriedelē, ka droši vien Ralfs, kurš līdz šim pārsvarā asociējās ar dauzoņas tēlu, kas koncertos rauj sev nost kreklu, dažkārt plēš pat ļoti «jēlus» jokus un kritizē valdību par jebko, tagad bruģē sev ceļu uz Saeimu.

    Ralfs žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā atzīst, ka viņam bijuši piedāvājumi iesaistīties politikā. «Es joprojām saku nē. Nevēlos un nekad nebūšu politikā. Gadījumā, ja nu sanāk, ka stājos kādā partijā, atļauju saviem draugiem iesist man pa seju ar slapju dvieli!

    Uzskatu, ka daudz lielāks spēks manam vārdam un idejām ir tad, ja esmu ārpus partijām un neatkarīgs,» uzsver Ralfs.

    Viņš teic, ka zina, kāds mikroklimats valda politikas aizkulisēs. «Mūziķi, salīdzinot ar deputātiem, ir krietni koleģiālāki, varasvīru vidū pavīd arī skaudība par konkurentu paveiktajiem labajiem darbiem. Bet gan jau politikā ir arī kāds cīnītājs,» nosaka mūziķis.

    Stāstot par organizētajiem pēdējo mēnešu pasākumiem – koncertu «Ukrainas brīvībai» un gājienu pieminekļa nojaukšanai –, Ralfs atzīst, ka to veidošanā palīdzējuši arī daudzi citi ļaudis. «Tos gan nācās veidot zibens ātrumā. Koncerts tika noorganizēts 24 stundās, gājiens par Uzvaras parka pieminekļa nojaukšanu – nedēļas laikā. Bet man tas bija tā, ka praktiski negulēju. Visu laiku turēju roku uz pulsa, kārtoju lietas un bīdīju uz priekšu. Tas ļoti izsmeļ enerģiju,» atklāj Ralfs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē