• Kādēļ sievietes nevēlas seksu tad, kad to grib viņi?

    Sekss
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Par latviešu seksa guru dēvētā Rita Lasmane, kura pagājušā gadsimta deviņdesmitajos šokēja publiku ar nepieredzētu atklātību visās ar intīmajām tēmām saistītās niansēs, šoreiz, viesojoties raidījumā «Kad viņas satiekas» manāmi pārsteidz arī rubrikas «Kad viņš satiek viņu» namatēvu Valdi Melderi.

    «Buduāra Rita» ne tikai nekautrējoties paziņo, ka abi ar vīru kādreiz piekopuši svingeru aktivitātes, bet uzskata arī, ka tādas lietas uzlabo pāra attiecības: «Nu kā, tu saproti, ka tavējais ir visforšākais!».

    Taču nu gan šīs pikantās nodarbes pārim jau pagātnē, esot apnicis. Taču kaisles liesmas atdzīvināšanai Ritai ir arī citi labi padomi. Viens no ieteicamākajiem variantiem būtu – doties ceļojumā divatā, bez bērniem, pilnībā nomainot ikdienas vidi.

    Ja kāds no pāra vēlas pamēģināt intīmajā dzīvē ko neparastāku, bet nav pārliecināts, ka otrs to akceptēs, Rita iesaka pie šīs domas pieradināt partneri pamazām, ik pa laikam it kā garāmejot izmest kādu frāzi vēlamajā virzienā.

    Uz mūžam aktuālo vīriešu jautājumu, kādēļ sievietes nevēlas seksu tad, kad to grib viņi, Ritai ir tikai viens atgādinājums: “Atcerieties, ka sievietēm galvenā erogēnā zona joprojām ir smadzenes, un ceļš uz dāmu sirdi un gultu jāsāk caur sarunām, lai kā jums tas arī nepatiktu”.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē