• Samanta Tīna: Sievietēm Latvijā vajadzētu sev veltīt vairāk uzmanības

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    26. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 un no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Skatoties TV šovu Balss maskā, ne viens vien aizdomājās par to, cik ļoti kopš karjeras sākuma vizuāli ir mainījusies žūrijas pārstāve Samanta.

     «Es tiešām ļoti piedomāju, kā izskatos un ko velku mugurā, un tas man patīk. Protams, kāds var teikt: tev jau viegli runāt – tev nav ne vīra, ne bērnu, vari rūpēties tikai par sevi. Bet man liekas, sievietēm Latvijā vispār vajadzētu sev veltīt vairāk uzmanības,» intervijā žurnālam IEVA atzina dziedātāja Samanta Tīna.

    Viņa neslēpa, ka veikusi dažus uzlabojumus savā ārienē, lai justos labāk. Pirmkārt, sportojusi, lai iegūtu tādu augumu, kāds ir tagad. «Es nekad neesmu badojusies – es vingroju. Man patīk grupu nodarbības, masāžas – tas viss tagad aizliegts. Bet man tas nenozīmē – ārprāts, kā es tagad dzīvošu! Es tiešām nesaprotu, ko maina tas, ja ir viens vai divi kilogrami klāt. Tāpēc kļūsti par sliktāku cilvēku?» pārdomās dalījās viņa, taču atzinās – vēl aizvien, skatoties spogulī, ar visu nav mierā.

    «Man, piemēram, liekas, ka man ir smieklīgi ceļgali. Kad pasaku to stilistam, viņš skatās uz mani un smejas: tu neesi īsti normāla! Bet tie ir mani celīši, un man liekas, ka tie ir smieklīgi. Tas ir mans komplekss. Bet es to pieņemu, es ar to necīnos, man ar saviem celīšiem jādzīvo,» sacīja viņa.

    Kopš Samanta startēja šovā OKartes skatuve, mainījusies arī viņas seja. «Par lūpām un vaigiem man visi prasa. Vienīgais, kas man ir celts uz augšu, ir lūpu kaktiņi augšlūpai. Tas bija mans komplekss, jo man likās, ka man ir šķība mute. Mēs jau visi esam asimetriski. Jā, tas bija mans komplekss, kāpēc to neizlabot? Bet es par to runāju atklāti, daudz stulbāk būtu, ja teiktu – nē, nē, es neko sev neesmu darījusi.

    Zinu daudzas savas skatuves kolēģes, kas arī iet un dara, bet tikai – lai pat vīrs neko nezina.

    Es to nesapratīšu nekad – vai nu tu to dari sevis dēļ, vai nedari vispār,» atklāta bija dziedātāja. «Vaigu kauli gan man nav ne spicēti, ne kas cits ar tiem darīts. Toties esmu dzirdējusi baumas, ka man no dibena esot ņemti tauki un likti vaigos. (..) Tīnes gados man bija kāmīša vaigi un mani apsaukāja par kāmīti. Biju jau arī riktīgs kāmis, bet tagad, kad to apaļo vaigu vairs nav, vaigu kauli izceļas. Par to priecājos, lai gan saprotu – ar laiku jau tāpat viss slīdēs uz leju,» smējās viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē