• Šamanis Ivo Puriņš apzināti devies uz koronavīrusa epicentru: Neviens manas prognozes nopietni neuztvēra

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    1. aprīlis, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Facebook
    Tā vietā, lai no Londonas atgrieztos mājās Latvijā, šamanis un Krievijas TV šova Ekstrasensu cīņas dalībnieks devies uz vienu no koronavīrusa epicentriem – Spāniju. PDz viņš saka – par šā gada baisajām pārmaiņām pasaulē esot zinājis jau pagājušajā vasarā.

    Spāņus pārņēmušas bailes

    Ivo Puriņš PDz atklāj – patlaban viņš atrodas Spānijā, kur būtībā esot izsludināts reāls kara stāvoklis. «Pilnā nopietnībā! Valsts otro reizi savas pastāvēšanas vēsturē ieviesusi kara stāvokli. Es ielidoju šeit ar pēdējo iespējamo lidmašīnu no Mančestras. Jau nākamajā dienā visas lidostas tika slēgtas. Te ierados, lai būtu visu notikumu epicentrā un redzētu, kā tas ir. Šobrīd atrodos Spānijas dienvidos, Andalūzijā.

    Te dzīvo ļoti jautra, pretimnākoša, dzīvot un runāties mīloša tauta. To, kas tagad šeit notiek, tā īsti nemaz nevar izstāstīt. Cilvēki ir pārvērtušies.

    Spāņi baidās iziet no mājām, un te nedrīkst staigāt pa ielām.

    Var tikai aizskriet līdz veikalam vai aptiekai un izstaidzināt suņus. Viss!» stāsta šamanis. 

    «Cilvēki cits uz citu jau skatās ar aizdomām, un tas notiek jau trešajā dienā pēc kara stāvokļa ieviešanas. Iedomājieties, kas būs tālāk! Kas būs pēc 10 dienām? Tieši tāpēc arī atlidoju, jo gribu redzēt, kā tas iespaidos cilvēkus. Atrodos šeit, lai saviem sekotājiem sniegtu reālu informāciju, nevis to, ko piedāvā tā dēvētie feisbuka un tvitera eksperti, kuri nav notikumu epicentrā, bet gudri, jā, tā var izteikties – d… .»

    Grib veciem ļaudīm izvadāt pārtiku

    Ivo skaidro, ka Spāniju par savu galamērķi pandēmijas laikā izvēlējies tādēļ, ka spāņu valoda ir vienīgā svešvaloda, kuru viņš pārvalda. «Es biju Anglijā, un vajadzēja doties prom. Man bija izvēle – atgriezties Latvijā un pakļaut riskam tautiešus vai iziet karantīnu citur Eiropā. Izvēlējos Spāniju, un iemesls tam ir loģisks – Rietumeiropā un Centrāleiropā vīruss ir izplatījies krietni vairāk. Nezinu, vai gadījumā neesmu inficējies, tāpēc nevēlējos savu ģimeni un valsti pakļaut papildu apdraudējumam. Izlēmu par palikšanu Eiropas valstī, kuras valodu pārvaldu, lai varētu kontaktēties ar cilvēkiem,» tā Ivo.

    Viņš izdomājis arī plānu, ko vismaz divas nedēļas darīt Spānijā.

    «Esmu nopircis velosipēdu. Kad ielidoju, pārstāja kursēt starppilsētu transports.

    Diezgan kuriozi tiku pie riteņa.

    Iegāju krodziņā un sāku runāties ar tā saimnieku. Ieminējos, ka nebūtu slikti dabūt velosipēdu. Viņš ar saviem paziņām sarunāja, ka man pārdos braucamo. Tagad ar riteni jau esmu nonācis līdz Granadai. Kontaktējos ar sociālajiem centriem un piedāvāju palīdzību – varu izvadāt vecākiem cilvēkiem pārtiku. Jo velosipēds taču man ir,» teic Puriņš. Ja to izdosies sarunāt, viņš spriež, ka varētu uz laiku tikt pie pajumtes un nevajadzētu maksāt par apartamentiem.

    Jau pērn brīdināja par pārmaiņām

    Tas, kas šobrīd notiek pasaulē, Ivo Puriņam neesot liels pārsteigums. Viņš jau iepriekš prognozējis nepatikšanas un iespējamu traģēdiju: «Par to runāju jau pagājušā gada augustā.

    Teicu, ka 2020. gadā ieslēgsies zināmi procesi, tiks ieviesta pilnīgi cita pasaules kārtība, cita sistēma.

    Protams, nevarēju paredzēt, ka tieši koronavīruss būs līdzeklis, kas tiks izmantots jaunās sistēmas ieviešanā. Par to, ka būs lielas izmaiņas, rakstīju sociālajos tīklos, bet neviens toreiz to nopietni neuztvēra. Tagad mēs visi redzam to, par ko rakstīju.»

    To viņš pērn esot izspriedis, par pamatu ņemot Metonu ciklu, kuru izmanto astrologi. «Tas ir 19 gadu cikls, kuram paredzama atkārtošanās. 2001. gada septembrī, kad ASV notika terorakts, pasaule mainīja savu uzbūvi. ASV un visā pasaulē tika atņemta daļa brīvības, pilnībā tika mainīts pasaules uzbūves princips, ieviesti kontroles mehānismi. Šobrīd ir tāpat. Toreiz Osama bin Ladens tika iznīcināts, bet kontroles mehānismi palika. Tagad notiks tas pats, tikai vēl nopietnākā mērogā.»

    Būšot stingrāka kontrole un cita naudas sistēma

    «Pirms gada teicu, ka naudas sistēma šogad tiks nomainīta. Rosināju cilvēkus nepieķerties naudai, nekrāt, jo tāpat tā tiks nomainīta. Domāju, to izdarīs jau 2020. gadā, jo pasaules varenie, starptautiskās korporācijas, kurām pietiek līdzekļu un resursu, lai kontrolētu valstis, šādu zīmīgu skaitli palaist garām nevar un negrib. Viņiem patīk izvēlēties apaļus skaitļus, lai pasaulē bīdītu nopietnus projektus,» uzskata šamanis.

    «Pasaules varenajiem nav iespēju cilvēkiem vienkārši paziņot – naudas vairs nebūs! Tas radītu nemierus, jo nauda zināmā mērā ir brīvības simbols, un tik atklāti brīvību nevar ierobežot. Tas tiek darīts viltīgāk. Tagad pasaulē sāk runāt, ka koronavīruss vismaz 12 stundu saglabājas uz metāla priekšmetiem, uz plastikāta priekšmetiem, stikla… Būtībā tas ir arī iemesls, lai izņemtu no apgrozības skaidru naudu. Eiropā tas daļēji jau sāk notikt, jo pieņemt skaidru naudu nevēlas. Ar to varot pārnēsāt vīrusu.

    Cilvēki labprātīgi no naudas atteiksies.

    Domāju, nākotnē pasauli pārbūvēs pēc Ķīnas modeļa, kur spēcīgi izteikta būs kontroles sistēma. Ar koronavīrusu pasaulei tagad rāda šī modeļa efektivitāti. Uztaisot Ķīnu, kurā ātri tika galā ar vīrusu, par paraugu,» lēš Ivo.

    Viņš piebilst, ka Latvijā daudziem noteikti patiktu, ka visur ir stingra un noteikta kārtība. «Vienīgais, ko aizmirstam, – tādam režīmam kā Ķīnā ir galējības. Piemēram, kukuļošana Ķīnā tiek sodīta ar nāvi. Par to der atcerēties,» uzsver šamanis.

    No spriedelējumiem par koronavīrusu viņš gan atturas: «Nekomentēšu tā bīstamību, jo negribu būt no tiem, kas izbļauj savu viedokli. Šobrīd jau tā ir viedokļu pārpilnība. Par vīrusu varu teikt tikai vienu: visi taču ir dzirdējuši par Placebo efektu. Ielaid sevī bailes, un praktiski jau esi zaudējis cīņu!»

    Dzer ķiploku tēju un aicina nepirkt tualetes papīru

    Būdams Spānijā, Ivo cenšas mierināt gan vietējos, gan tautiešus Latvijā ar sociālo tīklu palīdzību. Atgādina, lai viņi nepārspīlē ar bailēm un sev nekaitē. «Piemēram, Spānijā veikalos un bodītēs, kas vēl darbojas, ir paši spēcīgākie Spānijas ķiploki, un neviens tos nepērk. Braukdams uz šejieni, domāju – ārprāts, es taču te epidēmijas laikā ķiplokus nedabūšu! Bet, nē. Nesaprotu, kāpēc, bet cilvēki savās bailēs ir aizmirsuši, ka vīrusa laikā palīdz ķiploki. Esmu izlaidies tik tālu, ka pērku ķiplokus buntēm! Sakapāju ar nazi, apleju ar verdošu ūdeni un dzeru ķiploku tēju.»

    «Ne jau griķi mūs paglābs cīņā ar vīrusu,» pārliecināts ir Ivo.

    Šamani pārsteidz Latvijas un visas Eiropas iedzīvotāju rīcība, izpērkot veikalos griķus un makaronus. Viņš uzskata: «Vistrakākais, protams, ir tualetes papīra pirkšana. Absolūti nesaprotami, kāpēc tas jādara masveidā. Dibens ir jāmazgā, nevis jāslauka ar papīru. Sabiedrība kļuvusi slima. Cilvēki nav izglītoti, viņi pat nezina, ka nav labi dibenu slaucīt ar papīru. Tualetes papīrs sapirkts tik daudz, ka puse Latvijas un Eiropas sev jau nodrošinājusi hemoroīdus.»

    Nav ļaunuma bez labuma

    Šamanis uzsver – viņš nav sazvērestību teoriju piekritējs, taču esot iemesls padomāt, kā un kādēļ koronavīruss attīstās. Piemēram, vērojot, kā visā Eiropā izplatās sava veida panika. «Izskatās, ka tas notiks līdz brīdim, kad cilvēki būs novesti tik tālu, ka pieņems jebkurus noteikumus, kas viņiem tiks piedāvāti. Un var jau piedāvāt jebko – arī vakcinācijas, lai it kā pasargātu veselību. Var piedāvāt vēl ko trakāku pēc principa – čipiņš ķermenī, un tad jūs uzzināsiet, ka organismam kaut kas kaiš un ir jādodas pēc palīdzības. Liela daļa cilvēku ir bailīgi, paši uz to parakstīsies,» spriež Puriņš.

    Taču ir arī labās puses. «Tagad zaļi domājošie var sist plaukstas, ka cīņa par tīrāku pasauli sākusi savu uzvaras gājienu. Šobrīd ekoloģiski sagandētā pasaule atplaukst. Ir jau dzirdēts, ka Venēcijas kanālos iepeld gulbji un pat delfīni. Uztaisot karantīnu, mēneša laikā atjaunojusies ekoloģija. Visu laiku domāja, kā atjaunot, bet karantīna to paveica īsā laikā. Vienīgais, vai cena, kuru maksājam, ir samērojama,» aizdomājas šamanis.

    1 komentārs

    meditacija
    Paldies žurnāls SANTA par rakstu, par cilvēkiem, kuri pārstāv alternatīvos virzienus un apskata MŪSDIENU PROBLĒMAS. Ivars Zviedris pavasarī gribēja uzņemt video, par sahadža-jogiem, kuri cīnās pret KORONA vīrusu ar ugunsrituālu un jogas metodēm, bet nesanāca, toties nofilmēja sahadžajogus Ivo Puriņš veiktajā rituālā 11.10.2020 - kurā pulcējās visi ezotērisko zināšanu pārstavji, Ķegums Krusta kalns, un tur safilmēja mūs visus, neliels ieskats tur: https://youtu.be/W6QslcIWUhY Ar cieņu - Guntis Strautnieks, sahadža jogas Bezmaksas Kursi, pasniedzejs, pieredze no 1998 gada, 350 personigi apmacīti cilvēki, novadītas 10 jogas programmas Latvijas dažādās pilsētās

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē