• Puzikovs un Trojanskis sadraudzējušies un ārzemēs staigā kleitās!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nikolajs Puzikovs un Ņikita Trojanskis.
    Foto: No privātā arhīva
    Nikolajs Puzikovs un Ņikita Trojanskis.
    «Dīvainā kārtā kleitu mugurā biju vilcis arī iepriekš,» atzīst epidemiologs Ņikita Trojanskis. Kopā ar jauniegūto draugu dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu viņš pa Rumānijas ielām pastaigājās kleitā.

     24 gadus vecais Ņikita Trojanskis pandēmijas laikā kļuva populārs ar viedokļiem par Covid-19. Kopā ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, aktrisi Kristīni Belicku un dziedātāju Lieni Šomasi Ņikita viņš nesen ļāvās vēl nebijušam piedzīvojumam, piedaloties 360TV ceļojumu šovā «Četri uz koferiem». Kompānija devās uz Rumāniju. Iepazīstot grāfa Drakulas pili Transilvānijā, abi stiprā dzimuma pārstāvji divas stundas pavadījuši kleitā.

    «Moldovā pirms kādiem pieciem gadiem jau biju vilcis kleitu.

    Toreiz tās bija derības,» smaidot atklāj Ņikita. Tagad vīri kleitas vilkuši, jo tas bijis viens no šova uzdevumiem. «Man bija jāpārģērbjas par Drakulu, un Ņikita glāba mani no saules stariem, turot virs manas galvas lietussargu,» piedzīvoto atminas Puzikovs, kurš sieviešu ietērpā līdz šim vēl nebija staigājis. Dāmu tērpus viņiem aizdevusi aktrise Kristīne Belicka.

    «Uz sejas man bija īpaši sejas tetovējumi, kurus pēc tam ar grūtībām nokasīju. Bija arī mākslīgie zobi. Tas viss beigās izvērtās ļoti smieklīgā piedzīvojumā. Meitenes pieskaņojās mūsu tērpiem, arī apģērbjoties visas melnā. Garāmgājēji, ieraugot mūsu četrotni, nāca klāt un izteica vēlmi kopā fotografēties,» piedzīvoto atminas Puzikovs.

    Vairāk lasiet žurnālā «Pivātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē