• Princis Harijs atradis darbu

    Slavenības
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    25. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Turpinot veidot dzīvi ārpus karaliskajām privilēģijām un domājot par ģimenes nodrošināšanu, Saseksas hercogs ir atradis darbu, vēsta ārzemju mediji.

    Kā zināms, pirms gada princis Harijs kopā ar sievu Meganu Mārklu paziņoja, ka aiziet no britu karaliskās ģimenes.

    Tagad 36 gadus vecais Harijs strādās Silokona ielejā, stārtapa uzņēmumā BetterUp. Viņš ieņems vadošā speciālista amatu darbā ar sabiedrību. Uzņēmuma darbības sfēra ir koučings un mentālā veselība. Princis Harijs, kurš tagad dzīvo Kalifornijā, Santabarbarā, iekļauts arī BetterUp valdē.

    “Mans uzdevums kā galvenajam speciālistam darbā ar sabiedrību būs pievērst uzmanību svarīgiem dialogiem par mentālo veselību, veidot atbalstošu un līdzjūtīgu sabiedrību un radīt vidi godīgām sarunām,” savā blogā ierakstījis Harijs. “Es ceru palīdzēt cilvēkiem attīstīt viņu iekšējo spēku, izturību un pārliecību.”

    Harijs pats savulaik izmantojis BetterUp kouču pakalpojumus, to dara arī viņa un Meganas izveidotā kompānija Archewell.

    “Es uzskatu, ka fokusēšanās uz mentālo veselību un tās noteikšana par prioritāru atbrīvo iekšējo poteciālu un iespējas, par kurām mēs pat nenojautām,” saka princis. “Desmitgadē, ko pavadīju armijā, iemācījos, ka jāveido ne tikai fiziskā, bet arī mentālā izturība. Un kopš tiem laikiem manau izpratni par izturību un kā to var stiprināt, veidojuši tūkstošiem cilvēku un ekspertu, ar ko man ir izdevies tikties un no viņiem mācīties.”

    “Kā īstens pasaules pilsonis viņš par savu mūža darbu ir izvēlējies pievērst uzmanību dažādām cilvēku vajadzībām un aizstāvēt mentālās veselības iniciatīvas,” savā blogā raksta BetterUp izpilddirektors Aleksis Robišo. “Kā BetterUp valdes loceklis princis Harijs turpinās savu darbu, ar ko nodarbojies jau gadiem, jo viņš izglīto un iedvesmo sabiedrību un aizstāv mentālā fitnesa un cilvēciskā potenciāla svarīgo nozīmi.”

    Mentālās veselības tēmā princis Harijs darbojās vēl tad, kad bija karaliskās ģimenes loceklis – 2016. gadā viņš kopā ar brāli Viljamu un viņa sievu Ketrīnu pievienojās kampaņai Heads Together (Galvas kopā), kura vērsa uzmanību uz stigmām, kas apvij mentālo veselību. 2019. gadā viņiem pievienojās arī Megana, izveidojot bezmaksas diennakts SMS atbalsta servisu Shout cilvēkiem ar mentālās veselības problēmām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē