• Pie tualetēm gulošā deputāta bilde pārbiedējusi viņa sievu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    8. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Atis Lejiņš diendusā
    Foto: Twitter (Aldis Gobzems)
    Atis Lejiņš diendusā
    Pagājušajā nedēļā Saeimas deputāta Ata Lejiņa slavas brīdis bija tās pārdesmit minūtes, kad viņš nosnaudās parlamenta galvenās ēkas foajē. Sievai gan šī mirkļa iemūžinājums sagādājis pamatīgu stresu.

    Pie Saeimas frakcijām nepiederošais deputāts Aldis Gobzems uzņēmis krāšņu bildi, kā kolēģis Atis Lejiņš, noāvis apavus, guļ. Gobzems tūdaļ dalījās ar šo kadru sociālajos tīklos, un daudziem Lejiņa poza raisīja aizdomas, vai tik nav atgadījies kas nelāgs. Izrādās, satraukusies bija arī Lejiņa sieva.  «Viņa uzreiz zvanīja un brīdināja, ka tāda ielikta.

    Sievai darbā medmāsiņas šausminājušās, ka Lejiņš tādā īpatnā pozā guļ.

    Viņa bija satraukusies, kas man noticis. Atbildēju, ka viss normāli un vienkārši pasnaudu pēc garā brauciena no Ukrainas,» atminas Lejiņš.

    Atis Lejiņš
    Atis Lejiņš

    Viņš par tā rīta notikumiem stāsta: «Gobzems izmantoja gadījumu, kad biju saguris, un piepļūtīja internetu ar bildi, kurā esmu redzams aizmidzis. Piecas diennaktis biju pavadījis Ukrainā, pēc tam 25 stundas vilcienā, pulksten deviņos pa tiešo ierados Saeimā. Viņam jau cilvēciņam nav ko pirms vēlēšanām rakstīt, tad nu taisa skandālu, ka es tur nolūzu. Pirms tam apkārtējiem cilvēkiem prasīju, vai varu te mazliet pagulēt. Visi bija saprotoši, teica – protams! Bet kāds to arī Gobzemam bija pateicis. Atskrēja, sabildēja, uzreiz bildi ielika sociālajos tīklos.»

    Atis teic, ka nomaļāko parlamenta ēkas foajē izvēlējies, jo Saeimā tikai atsevišķiem deputātiem ir telpas ar dīvāniem, kur var mazliet atpūsties. «Manā kabinetā dīvāna nav. Ir tikai krēsls. Ko man darīt? Uz grīdas atlūzt? Negribējās dabūt diloni, tad nu atlaidos tur maliņā,» saka viņš. Lejiņš apgalvo, ka jau no karavīra laikiem viņam ir tā – kad esot pārguris, varot 10 vai 15 minūtes pagulēt, un tad atkal esot svaigs.

    Lejiņš saka – 14. Saeimas vēlēšanās nestartēs, tādēļ no tādām bildēm Gobzemam liela labuma nebūšot. «Man pēc mēneša būs 80. jubileja. Vēlēšanās nestartēšu. Domāju – ko nu vairs, pietiek! Īstenībā nikns uz Aldi arī neesmu. Vesels jau viņš īsti nav. Mana sieva ir psihiatre. Viņa paskatās uz visu to viņa tagadējo ņemšanos un mani mierina, ka nav ko satraukties.»

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • «Nav nekādas iespējas salabt!» Kāpēc šķiras erotisko bestselleru autore Račko?
    • Andra Buļa skaudrā atzīšanās pirms Tēva dienas 
    • Izjukusi laika ziņu diktora Kristapa Tālberga laulība. Jau atradis jaunu mīlu
    • Agnese Zeltiņa par bijušā puiša Ozoliņa intīmajām atklāsmēm: «Klaji meli!»
    • Atvadās no vienīgā PSRS prezidenta Mihaila Gorbačova
    • Ivars Puga beidz politiķa karjeru. Paldies Artusam Kaimiņam!
    • Visa patiesība, kāpēc atlūza deputāts Lejiņš
    Privātā Dzīve nr36

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē