• Pajukušas deputāta Artusa Kaimiņa attiecības?

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    22. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 no Izdevniecība Žurnāla arhīva
    Saeimas deputāta un fotogrāfes mīla esot pārtrūkusi tikpat pēkšņi, kā sākusies. Runā, ka Artusam jau uzradusies jauna mūza. Savukārt daiļā fotogrāfe pagājušajā nedēļā sabiedrībā izgāja viena.

    «Savas privātās lietas nekomentēšu un par privāto dzīvi nerunāšu,» PDz pavēstīja KPV LV Saeimas frakcijas deputāts, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, taujāts, vai patiesībai atbilst runas, ka viņa attiecības ar Jeļenu Soboļevsku beigušās.

    Par šādu jautājumu Artuss gan šķita diezgan satraukts un pārjautāja: «Kas jums to teica?» Viņš arī mēģināja izdibināt, cik plaši šādas runas jau izplatījušās. PDz sazinājās arī ar fotogrāfi Jeļenu Soboļevsku, kura attiecību sākumā nevairījās presē stāstīt par savām attiecībām ar Saeimas deputātu. Šoreiz viņa bija izvairīga.

    Taujāta, vai viņu joprojām var dēvēt par Artusa Kaimiņa dzīvesbiedri, Jeļena atbildi nesniedza. Pāris dienas vēlāk PDz viņu sastapa Dzintaru koncertzālē. Uz festivāla Laima Vaikule Rendezvous Jūrmala atklāšanas koncertu viņa bija ieradusies kopā ar draudzeni.

    Sociālajos tīklos, kur gan Artuss, gan Jeļena aktīvi atspoguļo savu ikdienu, beidzamo mēnešu laikā Jeļena savos profilos veikusi izmaiņas. Iepriekš viņas profilā Facebook bija minēts, ka kopš 2018. gada 17. augusta Jeļena ir attiecībās ar Artusu Kaimiņu.

    Tagad šis ieraksts ir dzēsts, turklāt pazudušas vairākas bildes, kurās jaunā dāma bija redzama kopā ar Artusu.

    Viens no retajiem foto, kas izturējis profilu tīrīšanu, tapis pagājušā gada 18. novembrī, kad Jeļena bija Artusa pavadone toreizējā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un viņa kundzes Ivetas Vējones rīkotajā svinīgajā koncertā par godu valsts svētkiem. Jūlija sākumā Jeļena nosvinēja savu dzimšanas dienu, un arī šīs ballītes fotogrāfijās Artusu nemana.

    Artuss un Jeļena, kurai no iepriekšējām attiecībām ir dēls, saskatījušies Latvijas slavenākās grupas Prāta vētras koncertā pagājušā gada augusta vidū, īsi pēc tam, kad bija aprāvušās Artusa iepriekšējās attiecības ar psiholoģijas studenti Natāliju Bartuševicu.

    Drīz pēc koncerta Jeļena pārcēlās uz dzīvi pie deputāta.

    Pagājušā gada rudenī Jeļena PDz pastāstīja, ka ir angļu valodas pasniedzēja un karjeras konsultante. Viņa vēstīja, ka ātri nodibinājusi kontaktu ar Artusa četrkājaino draugu Borhesu. «Biežāk es eju pastaigā ar suni, jo Artuss daudz strādā,» sacīja Jeļena. Kā PDz atklāja kāds deputāta kaimiņš – jau labu laiku suni vedam pastaigā manīts tikai tā saimnieks Artuss.

    Vairāk lasi žurnāla Privātā Dzīve 30. numurā!

    • Žoržs Siksna slepus apprecējies? Viņa skaidrojums pārsteidz.
    • Artuss Kaimiņš atkal brīvs, un viņa daiļā draudzene dodas dzīvē.
    • Kas ir satriecošais vecpuisis, kuru iekāro Nikola Krištopane? Izrādās, viņi Amerikā dzīvoja kaimiņos.
    • Režisore Balčus nopirkusi īstu muižu. Mācītājs padzen spoku!
    • Jūrmalā pulcējas turīgie un ietekmīgie. Seksīgākā ministre Pteraviča atrāda meitas, šlesera sieva stilīgi nosirmojusi, bet  Pugačova sajūsminās par plikumiem.
    Privātā Dzīve nr30

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē