• Nauda samaksāta, koncerta nav? Fane vaino Kiviču 100 eiro izkrāpšanā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    19. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kāda dāma bija iecerējusi savai draudzenei maijā sarīkot pārsteigumu – grupas Z-Scars līdera un viņa sievas koncertu. Viss jau bijis sarunāts, puse cenas samaksāta, bet mākslinieki par vienošanos vairs neliekas ne zinis.

    Ar PDz sazinājās Andra Kiviča talanta cienītāja Zane Pieri, kas pauda sašutumu par skandalozā mūziķa uzvedību. Viņa vēlējusies savā dzīvoklī draudzenei noorganizēt ballīti, kurā Kivičs un viņa sieva Liene sniegtu divu stundu ilgu koncertu. Viņa jau pirms pandēmijas uzmeklējusi muzikālo pārīti, kas par šo pakalpojumu vēlējušies 200 eiro.

    Lai rezervētu laiku, Zane 12. martā samaksājusi pusi summas.

    Taču tūlīt pēc tam tika izsludināta ārkārtējā situācija valstī, un Zane bažījās, ka koncertu rīkot nebūs iespējams. Tāpēc viņa centās sazināties ar Kiviču, lai pārrunātu šo situāciju un vienotos par iespējamiem risinājumiem. Taču mūziķis vairs neesot atsaucies. Zane vairākkārt mēģinājusi viņam rakstīt, Kivičs ziņas esot izlasījis, bet atbildes vietā bijis klusums. Aiz izmisuma sieviete pat sūtījusi savus jautājumus Kivičam interneta tiešraidēs. Taču arī tad ne mūziķis, ne viņa sieva neesot atbildējuši.

    «Uzskatu, ka Andris man ir nozadzis 100 eiro,» pikta ir Zane.

    PDz sazinājās ar Andri Kiviču, kurš atzina, ka krīzes laikā ir pieprasīts mākslinieks un nodarbojas ar videosveicienu ierakstīšanu. Katru nedēļu ierakstot ap desmit sveicienu, to cenas esot no 50 līdz 100 eiro. Jubilāriem tiekot arī personīgi sacerētas dziesmas un attālinātie koncerti. Viņš lepojās, ka neiet lūgt dīkstāves pabalstu un spēlē tiešraidēs koncertus par naudu, kādu var atļauties maksāt viņa klausītāji.

    «Dziedu arī par 10 un 20 eiro, spēlēju arī vienu dziesmu par diviem vai trim eiro. Iet ļoti labi, sūdzēties nevaru,» klāsta mūziķis.

    Par situāciju ar Zani un iemaksāto avansu Kivičs saka – ieplānoto un notikušo koncertu gūzmā šādu klienti neatminas.

    «Mēs iepriecinām cilvēkus visā pasaulē. Atradusies dīvainā, kurai kaut kas nepatīk! Es neesmu nevienam cilvēkam neko parādā un nekad neesmu nevienu uzmetis,» apgalvoja viņš. Mūziķis gan atzīst, ka bijuši pāris gadījumu, kad drošības nauda bija iemaksāta, bet koncerts nenotika. «Tādā gadījumā drošības nauda, protams, paliek pie manis. Mēs ar pasūtītāju vienojamies par koncerta pārcelšanu,» saka Kivičs.

    Viņš pieļauj, ka gadījumā ar Zani, iespējams, kaut kas ir misējies, un, ja atklāsies, ka šāds pasūtījums tiešām palaists garām, viņš labprāt dziedās viņas ballītē, kad tas būs iespējams. «Pasūtījumus pārsvarā koordinē sieva. Viņai ir speciāla klade, kur viss tiek pierakstīts. Paskatīsimies, kas tur rādās. Ja tiešām esam palaiduši kaut ko garām, tiks izdarīts viss, kas solīts,» teic mūziķis.

    • Ilze Viņķele atklāti par traci diskotēkā. «Es taču esmu dzīvs cilvēks!»
    • Brāļu Kublinsku traģēdija. Komponists paliek bez pieminekļa, režisors bez bērēm.
    • Saulieša sieva iemīlējusies pilotā.  «Man gribas kliegt par to visai pasaulei.»
    • Liepājā jau rīko koncertus! Ivo Fomins: Cilvēki ir izslāpuši pēc mūzikas.
    • Ar urbi pret depresiju! Dziedātāja Lola pati remontē dzīvokli.
    • Neskaidros apstākļos nodeg Mārtiņa fonda pirts. Nelaime vai nolaidība?
    • Dāvis Valdnieks atgriežas televīzijā. Tagad intervēs slavenības tumsā. 
    Privātā Dzīve №20

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē