• Mūziķim sabojāts randiņš. «Filmas vidū man kļuva šķērmi…»

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    5. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Arnis un Ilze Veisbārži
    Foto: F64
    Arnis un Ilze Veisbārži
    Grupas «Ducele» mūziķis Arnis Veisbārdis cerēja pavadīt romantisku kino vakaru ar sievu. Taču prieku par randiņu un jauno filmu «Elviss» samaitājis tas, ka Arnim kinoteātrī kļuvis slikti.

    «Sieva mums abiem bija sarūpējusi romantisku izklaidi – biļetes uz jauno filmu «Elviss», un mēs devāmies uz «Apollo Kino», kas ir netālu no mūsu mājām. Kad iegājām zālē, jutām, ka tur ir diezgan silts, pat tveicīgs gaiss. Filmas vidū man kļuva šķērmi. Bija ļoti karsts, nebija, ko elpot,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Arnis. Mūziķim šķitis, ka viņš tāds tur nebijis vienīgais – grūti bijis arī citiem kino apmeklētājiem. Ilze gan teikusi, lai vīrs mazliet paciešas līdz filmas beigām. Mūziķis gan nespēja izturēt sasmakušo gaisu un tomēr pameta kinozāli.

    Veisbārdis vērsies pie kinoteātra darbinieces un norādījis uz svaiga gaisa trūkumu kinozālē. «Vakars bija ieplānots diezgan jauks, bet tika sabojāts,» tā viņš. Arnis saka – viņš bijis patiešām satraucies, jo tik slikti vēdināta telpa un liels skatītāju skaits, kāds bijis todien, neesot pieļaujami laikā, kad atkal Latvijā plosās kovids. «Mūziķiem, kuri sniedz koncertus, saka – esot jāierobežo apmeklētāju skaits. Tad kāpēc tas neattiecas uz kinoteātriem? Zālē ir 100 cilvēku, un tik slikti vēdinātas telpas.

    Man kļuva slikti. Ilze ir lieciniece notikušajam,» stāsta Veisbārdis.

    Diemžēl, kā šī filma beidzās, Veisbārdis tā arī neuzzināja. Tomēr naudu par biļetēm viņš atdot neesot lūdzis. «Zinu, ka arī kinobiznesam šajā laikā negāja viegli. Neesmu no tiem, kas pieprasa kompensācijas. Vienkārši gribu, lai kinoteātris atrisina šo problēmu, lai reaģē uz to,» tā Veisbārdis.

    Ļaunākais esot tas, ka pēc randiņa kino mūziķim esot pasliktinājusies pašsajūta, viņš pat satraucies, ka būs noķēris kovidu. «Kad nākamajā rītā pamodos, man bija iesnas. Paldies Dievam, šorīt jau viss ir kārtībā.» PDz sazinājās ar Apollo Kino pārstāvjiem, kas atzina – konkrēto situāciju nekomentēs līdz apstākļu noskaidrošanai –, un aicināja Arni Veisbārdi elektroniski sazināties ar administrāciju.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē