• Modele Māra Sleja tikusi pie mazītiņa dzīvoklīša Liepājā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    12. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Modele un televīzijas raidījumu vadītāja, kuru ierasts redzēt skaisti sapostu uz glancēto žurnālu vākiem, tagad tērpusies treniņbiksēs un gumijniekos, pašas rokām remontē nelielu dzīvoklīti Liepājā.

    «Tas, ka tagad esmu šādā apģērbā, man ir pilnīgi normāla situācija, jo visur, kur esmu sākusi dzīvot, lielāko daļu remonta veicu pati vai kopā ar vīru. Ar to mums nav nekādu problēmu! Ja nu vienīgi nepieciešams profesionāls santehniķis,» PDz atklāj Māra Sleja. Modele nekautrējas savu ikdienas tēlu – bez grima un modīgiem tērpiem – atrādīt arī sociālajos tīklos. «Manas mīļākās bikses ir mājas bikses. Īpaši, kad tās ir netīras un pilnas ar remonta putekļiem. Nu… kamēr neapniks!» nesen pavēstīja viņa.

    «Tas ir interesants projektiņš. Ietaupās līdzekļi, un arī labu meistaru nemaz nav tik viegli atrast,» piebilst viņa.

    Māra stāsta, ka pati protot slīpēt grīdas un sienas, un dara to labprāt. Nesen viņa pašas rokām izgatavojusi arī papīra lampas.

    «Tas ir mans zero waste – izmantot jau pieejamos resursus, radot pēc iespējas mazāk atkritumu,» saka viņa. Sleju ģimene šobrīd realizē kādu pasaulē jau populāru tendenci tiny apartment – dzīvošanu pēc iespējas mazākā platībā. Tā viņi piepilda sapni par brīvdienu apartamentiem sev mīļā pilsētā.

    «Atradām un iegādājāmies Liepājā 28 kvadrātmetrus lielu dzīvoklīti, kur vienā telpā ir gan plīts, gan tualetes pods,» atklāj Māra.

    «Mums ir ideja dzīvoklīti iekārtot tā, lai tur mierīgi varētu apmesties četri cilvēki. Šādu telpu var apdzīvot, iztiekot bez milzīgas veļasmašīnas, liela ledusskapja un trauku mazgājamās mašīnas. Turklāt, jo mazāka telpa, jo vairāk gribas iet laukā un pavadīt vairāk laika pie dabas,» uzsver modele.

    Sarunā ar PDz Māra atklāj – dzīvoklīti Liepājā abi ar vīru nolēmuši iegādāties tāpēc, ka bieži tiek mērots maršruts Pāvilosta–Liepāja–Klaipēda, jo Māras vīrs Mārtiņš ir kaislīgs sērfotājs, un tur šāda iespēja ir.

    «Tāpēc nospriedām, ka būtu labi, ja mums pašiem būtu sava vieta, kur palikt kopā ar abiem bērniem. Kad mēs paši tur nebūsim, dzīvoklīti izmantot atpūtai Liepājā piedāvāsim draugiem,» tā Māra.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē