• Mirdzai Martinsonei seksīgākā loma 70 gadu vecumā

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    19. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārtiņš Zilgalvis (F64)
    Dailes teātra aktrise piedalījusies Andreja Ēķa pikantajā komēdijā Tabu. Viņa priecājas par izraušanos pandēmijas laikā, un uz filmas pirmizrādi bija saposusies īpaši eleganti.

    Līdz šim Dailes teātra aktrise Andreja Ēķa filmās nebija redzēta, taču ar režisoru pazīstama jau sen, kad viņš producēja slaveno LNT seriālu Sirdsmīļā Monika, kur Mirdza Martinsone bija galvenā zvaigzne. Šajā vasarā Mirdza Martinsone nosvinēja 70. jubileju, un ir tikpat lieliskā formā kā pirms 20 gadiem, kad tūkstošiem skatītāju pie televīzijas ekrāniem vakaros gaidīja Sirdsmīļās Monikas jaunās sērijas.

    Komēdijā Tabu ir pieci pāri, un Mirdzas partneris uz ekrāna ir viņas bijušais kolēģis, kādreizējais Dailes teātra aktieris Pēteris Gaudiņš. Šī nav pirmā reize, kad abi salikti pārī. Arī režisora Arvīda Krieva slavenajā filmā Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili viņi spēlēja precētu pāri. Šoreiz gan viņiem ir daudz kaislīgākas attiecības.

    Pirms jaunās komēdijas noskatīšanās Martinsone bija patīkami satraukta un atzinās – filmas uzņemšanas darbi noritējuši jau pirms diviem gadiem, tāpēc sižets jau nedaudz piemirsies, tāpēc būs interesanti skatīties, kas no tā sanācis. Lielākoties ekrānā mēs Martinsones varoni redzēsim aizmigušu, jo tas varones vīru ļoti uzbudinājis.

    Mirdza uzsver – lai gan šī ir komēdija, tajā atklājas cilvēku attiecību slēptās puses, par kurām parasti atklāti nemēdzam runāt.

    Pirmizrādes ballīte Mirdzai bija patīkama izraušanās no ikdienas, jo pandēmijas laikā dzīve vairāk rit mājas režīmā. Aktrise saka – lai gan ik pa laikam ir dažādi piedāvājumi gan teātrī, gan kino, netrūkst arī brīvā laika. Tagad viņa beidzot pēc sirds patikas var lasīt, klausīties mūziku un ar prieku pievēršas kulinārijai.

    «Reizēm ir tādi tukšuma brīži, un tad es parasti kārtoju māju, sarunājos ar bērniem Madaru un Matīsu, aizraujos ar adīšanu un tamborēšanu, kuri ir mans vaļasprieks jau kopš studiju laikiem. Labprāt izšķirstu kādu pavārgrāmatu un pagatavoju kaut ko jaunu un interesantu. Mans iemīļotais ēdiens ir pupiņu zupa, un es to variēju – vāru ar grūbām, ar kartupeļiem, ar gurķīšiem vai kādām citām piedevām. Mans pēdējā laika atklājums ir pankūkas, kuras nebiju cepusi ļoti ilgu laiku. Tā aizrāvos, ka sāku pat pieņemties svarā. Tad gan kviešu miltus nomainīju pret auzu miltiem,» pastāstīja aktrise.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē