• Marika Ģederte atklāj neparastus faktus par iepazīšanos ar vīru

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kamēr Marika gaidīs noslēpumaino tikšanos, viņa skatītājiem būs gatava atklāt arī mazāk zināmus faktus par savu dzīvi un arī attiecībām.

    Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un sabiedrības dāma, titula Mrs Universe 2008 ieguvēja un uzņēmēja Marika Ģederte ir seni draugi. Neviens pat nevarēja iedomāties, ka tieši Marika ir Kašera lielākais iedvesmas avots, ar kuru savulaik viņš kopā nodibinājis Latvijas Blondīņu asociāciju un vēl joprojām aktīvi nodarbojas ar labdarības projektiem.

    Kamēr Marika gaidīs noslēpumaino tikšanos, viņa skatītājiem būs gatava atklāt arī mazāk zināmus faktus par savu dzīvi un arī attiecībām.

    Runājot par iepazīšanos ar vīru Ģirtu Ģedertu, simpātiskā sieviete atklās, ka tas noticis abiem strādājot uz vienas ielas: “Pirms Amerikas mēs strādājām uz vienas ielas, uz Vaļņu ielas. Viņš bija vienā galā un es biju otrā.” raidījumā pastāsta Marika, piebilstot, ka pirmo soli spēris un simpātijas izrādījis topošais vīrs.

    Turklāt darījis to pavisam neparasti: “Viņš nenāca pie manis ar ziediem, bet gan jogurtiem. Es atgriezos viņa dēļ mājās un sāku strādāt pie viņa un es pat teiktu, ka viņš skaistumkopšanas nozarē bijis kā celmlauzis,” savās attiecību aizkulisēs, kas ilgst jau 27 gadu garumā, ļauj ielūkoties Marika.

    Tāpat uzņēmēja atklāti saka – vīrs ir bijis viens no viņas dzīves skolotājiem un ir pārliecināta – vīriešiem skaistumkopšanas nozarē būtu jādarbojas daudz aktīvāk. “Lielākais paradokss ir tāds, ka es skaistumkopšanā ienācu no malas un neko daudz nezināju – ne par vaksāciju, ne par citām skaistumkopšanas lietām. Visi mani pieci pirmie skolotāji ir bijuši vīrieši. Es līdz šai dienai saprotu, ka tas ir tāds neizmantots potenciāls un vīriešiem vairāk būtu jābūt skaistumkopšanā.

    Arī kā speciālistiem. Tā ir tā lieta, pie kā es šobrīd strādāju un man nemaz neiet viegli. Jo stereotipi, īpaši jau pie mums Latvijā, iet pa priekšu.” saka Marika Ģederte.

    Visu iedvesmojošo raidījumu Pasaki to skaļi,” kurā pateicības vārdus savai draudzenei Marikai Ģedertei veltīs Kašers, skaties trešdien, 31. martā plkst. 21:10, kanālā 360TV!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē