• Māra Zandera vizuālās pārvērtības — žurnālistu vairs nevar atpazīt!

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    16. jūlijs, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    «Saprotu interesi, bet neesmu nedz kādas derības zaudējis, nedz sajucis prātā un arī negatavojos nez kam īpašam,» par savām vizuālajām pārvērtībām saka žurnālists.

    Pirms divām nedēļām, sākoties Rīga TV24 raidījumam Kur tas suns aprakts?, daudzi skatītāji bija ļoti izbrīnīti – kas te tagad notiek, kur pazudis līdzšinējais bārdainis, raidījuma vadītājs žurnālists Māris Zanders. Vadītāja krēslā sēdēja vīrs ar gludi skūtu vaigu, kurš nemaz nelīdzinājās vēl pirms nedēļas redzētajam analītiskajam Kur tas suns aprakts? vadītājam. Tikai, kad vīrs sāka runāt un pats sevi pieteica, kā arī izvirzīja vienu no apspriežamajām tēmām – kur palikusi Zandera bārda? – skatītāji pie TV ekrāniem varēja atviegloti uzelpot, ka nekas tomēr nav mainījies.

    TV raidījumā šī tēma tā arī pārrunāta netika, vien raidījuma dalībnieki, Mārim pāris reizes paironizējot par bārdas jautājumu, draudzīgi pavīpsnāja un iesmējās. Žurnālam PDz Māris atzina, ka, protams, viņa pārvērtības nav palikušas nepamanītas. «Es tikai mazliet nesaprotu, kāpēc tā? Agrāk man kā panam Kleksim bija pavisam gara bārda. Tad bija tā, ka es to vispār negriezu nost. Auga, nu, lai arī aug! Bet tagad es taču regulāri griežu. Aptuveni reizi pusgadā tas notiek,» sacīja žurnālists.

    Par iemeslu, kāpēc tas paveikts tagad, Māris teica, ka nekāda īpaši nozīmīga nav. «Nē, vispār tā arī nav.

    Man, ziniet, vienkārši nav laika bieži iet uz frizētavu.

    Doties, piemēram, reizi mēnesī griezt bārdu – tas man ir par daudz. Bet reizi pusgadā es varu vienu pusstundu atvēlēt šim pasākumam,» nosmēja Māris, sakot, ka jau drīz atkal palēnām pārtaps par bārdaini. Viņš vēl piebilda: «Esmu bārdu griezis arī ziemā, bet tas tomēr nav tik labi kā vasarā!»

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē