• Mairita Rosicka: Varmākas nespēj pieņemt faktu, ka no viņiem aiziet

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video un Instagram
    Pagājušajā nedēļā, gadu pēc šķiršanās, ar publisku video klajā nāca bijušais grupas «Singapūras satīns» dalībnieks Kristaps Strūbergs. Atbildi uz video parādā nepalika arī bijusī sieva Mairita Rosicka, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

    Pagājušajā gadā uz Mairitas ierakstu vietnē «Twitter» par aiziešanu no vardarbīgāk attiecībām, Strūbergs sniedza vien īsu atbildi, ka sievu neesot sitis un attiecībās cietušais patiesībā esot bijis viņš pats. Pagājušajā nedēļā mūziķis publicēja pusotru stundu garu video, kurā komentē situāciju. Viņa bijusī sieva Mairita Rosicka žurnālam «Kas Jauns» sniegusi savu komentāru par video: «Varmākas nespēj pieņemt faktu, ka no viņiem aiziet, un vēl jo vairāk to, ka tiek aizskarta viņu reputācija un viņi vairs nekontrolē katru cilvēku, ka bijis līdzās.»

    Strūbergs video pievienojis ekrānšāviņus ar bankas konta izrakstiem un e-pasta sarakstēm ar Mairitu, ko viņa žurnālā komentē: «Kā redzams viņa prezentētajos skrīnšotos, centos ar viņu šķirties, saliekot visu «pa punktiem» un liekot bērnu intereses pirmajā vietā. Esmu bijusi atvērta izlīgumam ar nosacījumu, ka tiek apmaksāta bērnu izglītība, piemēram, kamēr pārējo nodrošinu pati.» 

    Liels izaicinājums šajās attiecībās ir bijis finanšu sakārtošana. Par to Kristapa un Mairitas sacītais atšķiras. Kristaps apgalvo, ka naudu bērnu mātei ir skaitījis, bet Mairita žurnālam apgalvo pretējo: «Es turpinu strādāt daudzajos darbos, kā arī pilnībā uzturēt abus bērnus ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda (UGF) atbalstu un esmu pateicīga visiem tiem cilvēkiem, kuri atsaucās aicinājumam palīdzēt.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē