• LTV neatklāj Eirovīzijai veltītā raidījuma izmaksas

    Kino un TV
    Gita Vīksne
    31. marts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Samanta Tīna
    Foto: Kadrs no Youtube video
    Samanta Tīna
    Pēc diviem mēnešiem Nīderlandē Samanta Tīna pārstāvēs Latviju Eirovīzijā. Marta vidū viņa atrādīja dziesmas The Moon is Rising video, izraisot viedokļu vētru.

    Pēc dziesmas videoklipa atrādīšanas sabiedrībā raisījās diskusija par to, vai par nodokļu maksātāju naudu bija nepieciešams veidot tik apjomīgu raidījumu par gatavošanos Eirovīzijai.

    «Latvijas Televīzija pieņēma lēmumu veidot raidījumu Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu, lai nodrošinātu kvalitatīvu izklaides saturu un parādītu detalizētu ieskatu, kā notiek gatavošanās konkursam, sākot ar dziesmas tapšanas aizkulisēm un beidzot ar videoklipa uzņemšanas aizkulisēm,» PDz paskaidro LTV komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte.

    «Jā, raidījums tika finansēts no LTV satura budžeta,» apstiprina Priedīte.

    «Ņemot vērā to, ka par raidījuma veidošanu ir noslēgts līgums ar producentu apvienību, projekta izmaksas saskaņā ar līgumu ir konfidenciāla informācija, ko bez otras puses piekrišanas nevaram izpaust.» Auditorijas rādītāji apliecinot, ka lēmums par šāda raidījuma veidošanu bija pareizs.

    «Vienu epizodi vidēji skatījās vairāk nekā 58 tūkstoši skatītāju. Pirmā epizode piesaistīja vairāk nekā 71 tūkstoti interesentu, bet pēdējā, kurā notika dziesmas pirmatskaņojums, – vairāk nekā 61 tūkstoti.»

    Dziesmas un videoklipa vēstījums bijis pašas mākslinieces ziņā. «LTV deva dziedātājai pilnu māksliniecisko brīvību, gan strādājot pie dziesmas, gan veidojot priekšnesuma vīziju. Samanta jaunajā dziesmā ir turpinājusi pērn iesākto spēcīgas sievietes tēmu. Rezultāts ir veiksmīgs, kvalitatīvs un aktuāls un, pēc LTV domām, saskan ar Eirovīzijas idejām un ir cienīgs pārstāvēt valsti starptautiskā līmenī.»

    1 komentārs

    Arta Pāvilsone
    "Dziesmas un videoklipa vēstījums bijis pašas mākslinieces ziņā." Tātad dziesma bija mākslinieces ziņā nevis Latvijas ziņā, tad sanāk, ka Samanta Latviju pārstāv ar pašas izvēlētu dziesmu? Eirovīzija tak ir dziesmu konkurss, ko izvēlas valsts, nevis māksliniece

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē