• Latviešu Sūzana Boila pazaudē 1000 eiro: Kādam tā varbūt nav liela nauda, taču mums – milzīga!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    30. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    «Apsveicu to, kurš šodien Rēzeknē tika pie 1000 eiro,» pavēstīja muzikālā TV šova X Faktors atlasēs iepazītā daudzbērnu mamma.

    «Joprojām nevaram saprast – naudu nejauši pazaudējām vai tā tika nozagta. Brauksim uz policiju, rakstīsim iesniegumu,» PDz saka Margarita Kolosova, kas TV šova X Faktors atlasēs iekaroja skatītāju un mentora Intara Busuļa sirdi ar savu brašo dziedāšanu un asprātīgo runāšanu. Šova fani viņu salīdzināja ar Britain’s Got Talent slavenāko dalībnieci Sūzanu Boilu.

    Margaritas ikdiena rit saimniecībā Rogovkas pusē, kur viņa audzina piecus bērnus un palīdz savam dzīvesbiedram Vilim remontēt traktorus. 1000 eiro 11. jūnija rītā no viņas ģimenes budžeta maciņa izgaisa Rēzeknē.

    «Vīrs devās uz Rēzekni pārdot traktoru. Iegūto naudu – 1000 eiro, kas bija 200 eiro banknotēs, sarullētu un aptītu ar gumiju, viņš ielicis kabatā. Pēc tam vīrs brauca uz vairākiem veikaliem, un tad saņēmu no viņa zvanu: «Es laikam pad**su naudu!» Kad pārradās mājās, pārmeklējām mašīnu, bet – nekā. Izbraukājām visas vietas, kurās viņš bija, visus apjautājām. Vieni paziņoja, ka viņiem nav novērošanas kameru, no citiem saņēmām pārmetumu – vai tiešām domājam, ka mūsu naudu paņēmuši viņi,» stāsta Margarita.

    «Vakarā ierakstīju feisbukā: «Apsveicu to, kurš šodien Rēzeknē tika pie 1000 eiro. Taču ir viens bet. Mēs to nopelnījām ar grūtu darbu. Tā bija domāta gan mācībām, gan ģimenei.»

    «Kādam tā varbūt nav liela nauda, taču mums – milzīga,» skumst Margarita.

    Ar to viņa plānoja samaksāt par studijām Malnavas koledžā, kur apgūst uzņēmējdarbību lauksaimniecībā, kā arī iegādāties skolas piederumus saviem bērniem.

    «Kāds feisbukā atrakstīja, ka tā esot mana karma. Kādam šo naudu vajadzējis vairāk. Lai tā būtu. Vakar sašļuku, bet šorīt piecēlos un domāju – man ir divas kājas un rokas, gan jau nopelnīšu vēl. Svarīgākais, ka paši esam sveiki un veseli. Un nav jau tā, ka mēs mirtu badā. Kartupeļi, gaļa ir, pofig – izdzīvosim!»

    Margaritai vēl cer, ka nejaušs naudas atradējs tomēr pieteiksies pats. «Ja es atrastu 1000 eiro, noteikti meklētu īpašnieku. Mazums, cilvēks krājis vairākus gadus kādam īpašam pirkumam,» spriež viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē