• Kur jau divus mēnešus pazudis aktieris Ģirts Krūmiņš?

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    5. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts Krūmiņš ceļojuma laikā sastapis latvietes Unu Ulmi un Zandu Zariņu.
    Foto: Facebook
    Ģirts Krūmiņš ceļojuma laikā sastapis latvietes Unu Ulmi un Zandu Zariņu.
    Kinofestivāls «Lielais Kristaps», kur bijušā Jaunā Rīgas teātra aktiera veikums bija redzams divās jaunās filmās, aizritēja bez viņa. Krūmiņš pērnā gada nogalē pazuda no Latvijas.

    Kinofestivāla laikā Ģirts Krūmiņš paspīdēja gan pieredzējušā izmeklētāja lomā jaunajā televīzijas daudzsēriju filmā «Krimināllieta iesācējam», gan aktiera un režisora Intara Rešetina īsfilmā «Flauta». Redzēt Ģirtu kādā projektā vienmēr ir interesanti, un daudziem viņš spilgtā atmiņā palicis kopš pandēmijas slavenākā projekta – Jaunā Rīgas teātra seriāla «Aģentūra». Taču, kad tas tika rādīts televīzijā, Ģirta Jaunā Rīgas teātra aktieru rindās vairs nebija… Pagājušajā vasarā Krūmiņš nolēma aiziet no teātra, kur bija spēlējis kopš 1996. gada.

    Pagājušā gada nogalē runāja, ka aktieris ir aizbraucis arī no valsts. Patiešām – jau vairāk nekā divus mēnešus viņš dzīvo visnotaļ eksotiskos apstākļos.

    Ģirts neilgi pirms Ziemassvētkiem devās uz saulaino Indonēziju, un nemaz tik drīz atgriezties dzimtenē neplāno.

    Kad žurnāls «Privātā Dzīve» sazinājās ar Ģirtu, lai uzzinātu, kā viņam svešumā klājas un kas pamudinājis turp doties, aktieris atbildēja: «Man klājas labi! Es esmu šeit, jo ļoti vēlējos te nokļūt. To var saukt arī par ceļojumu sevī. Šobrīd man nav vairāk, ko piebilst. Ceļojums turpinās!»

    Doties uz Indonēziju aktieri nekavēja pat tas, ka tobrīd koronavīrusa dēļ valstī tobrīd bija stingri ieceļošanas noteikumi. Ierodoties galvaspilsētā Džakartā, viņam bija jāpavada deviņas dienas karantīnā. Tur dziļā vientulībā pagāja arī Ziemassvētku vakars. «Būt karantīnā ir pavisam citādāk nekā to iztēloties. Tas ir kā skatīties no augšas uz ūdeni vai būt zem ūdens,» īsinot laiku nelielajā viesnīcas istabiņā, pārdomās dalījās Ģirts. Viņš iemūžināja brīdi, kad uz istabiņu tiek atgādātas pusdienas. «Tā kā pie Lemberga,» redzēto komentēja politiķis Artuss Kaimiņš. «Sasmīdināji. Jā, pareizi, kaut kas uz to pusi ir,» atzina ceļotājs.

    Pēcāk Ģirts apmetās tūristu iecienītajā Ubudā, nesteidzīgi apceļo Bali un tai tuvumā esošās salas. Ik pa laikam aktieris publicē bildes sociālajos tīklos, sajūsmināti komentējot tās: «Paradīze!», «Laime!», «Burvelīgi skaisti!» Pat lietus sezonas sākums šo sajūsmu nemazināja. Ģirts priecājas, ka iemanījies pārvietoties ar skūteri, arī par to, ka apkārtnē ir tik daudz vegāno ēstuvju.

    Eksotiski augļi, gleznaini saulrieti – tāda jau vairākas nedēļas ir viņa ikdiena. Būdams tur, viņš sastapis arī atpūtnieces no Latvijas – Unu Ulmi un Zandu Zariņu. «Šobrīd uz Bali atbraukuši pārziemot kādi piecdesmit latvieši, te ir samērā kluss un mierīgs, jo vēl ir daudz ierobežojumu, taču tie mazinās,» PDz saka Una.   «Ar Ģirtu bijām jau iepriekš sarakstījušies, un, kad ieradāmies Bali, kopā devāmies uz Nusa Penida – salu, kur ir balto smilšu pludmales. Tieši tādas, kādas redzamas uz pastkartītēm. Lai līdz tām nokļūtu, jākāpj lejā pa ļoti stāvām klinšu takām,» atklāj Una.

    Pagājušā gada rudenī Ģirts Krūmiņš apmeklēja pasākumus kopā ar savu draugu mākslinieku Akselu Bruku. Ģirts un Aksels kā pāris pirmo reizi atklāti par savām attiecībām runāja «Satori sarunu» sērijā «Sarunas ar ģimenēm», kur tika apspriests, ar kādiem izaicinājumiem mūsdienās jāsaskaras viendzimuma pāriem. Uz Indonēziju Ģirts devās viens. Septembrī arī Aksels paziņoja, ka uz laiku dodas prom no Latvijas, lai studētu Cīrihē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē