• Krūze sev 40. jubilejā pasūta…dziedošo bļodu. Cik tāda maksā?

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    24. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristīne Krūze-Hermane
    Foto: F64
    Kristīne Krūze-Hermane
    Filmu «Homo Novus» un «Tumšie brieži» zvaigznei Kristīnei Krūzei-Hermanei 9. februārī palika 40 gadi. Apaļo jubileju viņa atzīmēja ģimenes lokā ārpus Latvijas.

    «Nekādu īpašo ballīti netaisīju, jo nebija tādas sajūtas. Tāpēc ar ģimeni uz divām dienām aizlidojām uz Stokholmu,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj aktrise un režisore Kristīne Krūze-Hermane. «Bet bija ļoti forši! Ceļojums palīdzēja izvēdināt galvu,» piebilst viņa. Aktrise un režisore atzīst – kopš kļuvusi par māmiņu, savas dzimšanas dienas īpaši neatzīmē. «Tās svinēt piemirstu nu jau 14 gadus. Taču nedomāju, ka tas ir pareizi un nereklamēju šādu dzīvesstilu. Svinēt vajag!» uzskata viņa. Tāpēc režisore nolēmusi uztaisīt kārtīgu ballīti 24. jūlijā, kad Kristīnēm ir vārdadiena.

    Gaviļniece pavisam drīz saņems kādu īpašu dāvanu, kuru viņa sarūpējusi pati sev. «Pasūtīju sev īpašas alķīmijas kristāla dziedošās bļodas, kas ir domātas skaņu meditācijai. Ilgi jau uz viņām skatījos, tāpēc izlēmu sev tādas uzdāvināt jubilejā, un tagad gaidu, kad tās būs atceļojušas pie manis,» atklāj Kristīne. Šīs bļodas darbojas kā savdabīgs instruments. No tām var izvilināt maigas, nomierinošas skaņas, lai atvieglotu prātu. Tās izmanto dziedināšanai.

    Šādas bļodas cena interneta veikalos ir ap 250 eiro.

    Izslavētā četrdesmitgadnieku krīze viņai vēl neesot iestājusies. «Protams, novecot nav nekas patīkams, taču nevarētu teikt, ka man būtu depresija tikai tāpēc, ka nu esmu 40 gadus veca. Īpaši par šo ciparu nepārdzīvoju. Mentāli un emocionāli jūtos daudz stabilāk nekā savos 20 vai 30 gados. Man patīk šī brieduma sajūta,» atzīst viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē