• Krišnaīts Uģis Kuģis atklāj dzīves tumšāko pusi: Tā dzīvot vairs nevēlos

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. maijs, 2021
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Uģis Kuģis
    Foto: F64
    Uģis Kuģis
    Latvijā zināmākais krišnaīts un vēdiskais filosofs Uģis Kuģis par sevi radījis ļoti korekta un allaž ieturēta cilvēka iespaidu.

    Izrādās, ka Uģis jaunības dienas vadījis visai vētraini – tik ļoti, ka šova kolēģis –  mūziķis Andris Brīnums – pat atsauks atmiņā gadījumu no senām dienām, kad Uģis kādā koncertā Limbažu pusē esot manīts “vīra prātā.”

    Šajā Mīla burbulī sērijā pāri apspriedīs kolorītā muzikanta Sanda Kiopa izvirzīto tēmu – ballītes, jautrība un dzīves svinēšana, kas šā brīža acīm raugoties, Uģim Kuģim liks bezcerībā saķert galvu. Kā uzzinot raidījuma tēmu, nekavējoties uzsvērs Uģa sieva Linda, viņiem ar svētkiem tā ir, kā ir – Linda iet pie miera jau 9 vakarā un arī alkoholu pāris nelietojot vispār.

    Lai ari Uģis Kuģis šobrīd ignorē pasaulīgās kaislības, izklaidei viņš esot ļāvies jau kopš 14 gadu vecuma un sasniedzot 20 gadu slieksni sapratis – tā dzīvot vairs nevēlas.

    “Es biju daudz ko izmēģinājis, daudz ko redzējis un daudz ko piedzīvojis. Pliks es staigāju pa ielām, man nebija problēmu,” saka Uģis un neslēpj – savulaik bez viņa klātbūtnes neesot noticis neviens alternatīvās mūzikas festivāls. “’Džins un aliņš rokās – tu biji pirmais džeks ciemā. Bet tā bija tā kultūra, kurā es izaugu un tajā vidē bija skarba realitāte.

    Jo tad, kad tu neesi pārdzēries un novēmies, tu nebiji cilvēks brīžiem,” piedzīvoto atminas Uģis, kurš tā laika dzīves veidu raksturo lakoniski – “novēmies, bet solīds” . Viņš arī atklāti saka – pēc tam, kad lēmis savu dzīvi krasi mainīt, teju pus gada garumā cīnījies ar uzdzīves sekām un juties slikti. “Man bija paģiras, morālas lomkas – visu laiku sapnī nāca tie tusiņi, tie cilvēki un es naktī svīdu – pus gadu reāli mocījos gluži kā narkomāns.”

    Kas Uģim Kuģim lika tik krasi mainīt savu dzīves veidu un kāpēc viņš uzreiz pēc pievēršanās krišnaītu tradīcijām, izšķīrās no tā laika dzīves biedrenes? Uzzini video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    2 komentāri

    Pārvadājumi - Latvija - Īrija - Latvija
    Es esmu dzēris nevis 3diennieki vai nedeļnieki, bet gadalaikiem. Maijā izgāju no mājām un septembrī atgriezos. Bet kad 21 gadu atpakaļ nocirtu dzeršanu, slikti bija 3 dienas.... lai nemuldi, nekādu alkoholisko atrhodņaku ka narkomāniem nav.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē