• Ko Kiviču pāris domā par neseno Kambalu strīdu Turcijā: Nekas tur iestudēts nebija

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Nesen raidījumā “Slavenības bez filtra” publiskotais Kambalu pāra strīds Turcijas pilsētas ielās nav palicis nepamanīts arī Andrim un Lienei Kivičiem, kuriem pirms pāris gadiem arī tika pārmestas līdzīgas izdarības. Nu Kiviču pāris spriež, cik daudz no redzētā bijis patiesība, bet cik – iestudēts šovs?

    “Man jau liekas, ka nekas tur iestudēts nebija. Tas būtībā nav nekas īpašs – daudziem cilvēkiem gadās ceļojuma laikā sastrīdēties – viens grib iet tur, otrs citur .. Bet redz, viņu strīds tagad ir zināms visai Latvijai.

    Kasparam jau nu būtu jāzina par savas sievas ekspresīvo dabu, viņa neko netur sevī. Bet tas ir pat labāk, nekā otrs variants – kad viss tik rāmi, tik labiņi .. līdz tikai jau šķiroties uzzini, ar kādu velnu patiesībā esi dzīvojis” – tā Stambulā notikušo komentē Andris.

    Tikmēr arī Lienei ir savi novērojumi par Kambalu pāra attiecībām: “Man šķiet, tas ir pāris, kur viens mīl vairāk, nekā otrs. Un tam otram bez pamudinājuma nemaz tā neprasās to mīlestību izrādīt, no viņa tie uzmanības apliecinājumi ir “jāizvelk”.”

    Kopumā Kiviči atzīst Kambalu pāri par ļoti interesantiem cilvēkiem, ar kuriem labprāt iepazītos klātienē. Vai tik pašmāju realitātes seriālā “Slavenības. Bez filtra” nebriest jaunas tikšanās un notikumu pavērsieni?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē