• Klausītāju iemīļotais Aleksis Vilciņš pamet darbu radio: Šis ir periods, kad gribas apstāties

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    4. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Savas gaitas radio nolēmis pārtraukt populārais Latvijas Radio 5 raidījumu vadītājs.

    Darboties radio Aleksis Vilciņš sāka vēl vidusskolas laikā un ātri vien iekaroja klausītāju simpātijas. Pēc teju septiņiem darba gadiem Latvijas Radio 5, Vilciņš nolēmis dzīvē kaut ko mainīt.

    «Strādāju radio no 15 gadu vecuma, vēl mācoties 10. klasē. Pienācis brīdis, kad gribu atpūsties. Esmu uzsācis studijas Latvijas Universitātē, kur Ģeogrāfijas uz Zemes zinātņu fakultātē studēju vides zinātni,» stāsta ētera personība.

    «Pirmo kursu nomācījos, savienojot mācības ar darbu radio, taču sapratu, ka gribu studijām veltīt vairāk laika. Tāpēc pieņēmu lēmumu no radio aiziet. Neesmu ne ar vienu sastrīdējies, visi joprojām ir mīļuki un kolēģi pret manu lēmumu izturas saprotoši un atbalstoši,» teic Aleksis.

    Viņš pieļauj, ka kaut kad radio varētu arī atgriezties.

    «Jo radio man joprojām ļoti patīk. Šis vienkārši ir periods, kad gribas apstāties.» Vilciņš atzīst, ka laiks, ko pavadījis radio, bijis neaizmirstamiem iespaidiem bagāts. «Visspilgtāk atmiņā palicis labdarības maratons Dod pieci. Man bija brīnišķīga iespēja tur piedalīties 2016. gadā. Tas bija liels pagodinājums un lieliska pieredze.»

    Paralēli darbam radiostacijā Vilciņš darbojas arī Latvijas televīzijā, kur ir viens no raidījuma Kultūrdeva vadītājiem. «No televīzijas es gan neatvados. Ja kādā TV projektā man būs iespēja piedalīties, to ar prieku darīšu. Vienkārši nevēlos, lai tas ir mans ikdienas pienākums, kā tas ir, strādājot radio. Mana prioritāte šobrīd ir izglītība,» skaidro Aleksis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē