• Kauns iziet no mājām — slavenības paši sev kļūst par frizieriem

    Slavenības
    Gita Vīksne
    30. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Izdari ar sevi kaut ko, kas tevi atturētu iziet no mājas,» tiem, kas vairs nespēj sevi ilgāk noturēt četrās sienās, piedāvā vairāku populāru dziesmu videoklipu režisors.

    Papa Chi: «Mēs pamazām jūkam prātā»

    «Man liekas, ka visi pamazām jūkam prātā un šis šķita pats altruistiskākais veids, kā to darīt,» par paša izdomāto jauno izaicinājumu PDz saka režisors Papa Chi, kuru kādreiz pazinām kā Aivaru Čivželi jeb Čižiku. Viņš radījis videoklipus vairākām populārām dziedātāja Dona un grupas Prāta vētra dziesmām.

    «Sēžot mājās, kaut kā ir jāizklaidējas. Turklāt, ja labi zini, ka turpmākos pāris mēnešus neiziesi no mājām, šis ir īstais brīdis, lai uztaisītu sev visstulbāko frizūru, paeksperimentētu ar šausminošām matu krāsām vai vienkārši nodzītu sev uzacis,» radošās idejās, ko pasākt mājās ar savu izskatu, dalās viņš. Režisors uzsver – šajā laikā apzināti nolēmis neiet uz frizētavu.

     

    «Šo darbiņu uzticēju saviem ģimenes locekļiem, kas, iespējams, garantēja vēl debilāku iznākumu,» smejas Papa Chi un jūtas gandarīts, ka izaicinājums guvis lielu atsaucību. Savas muļķīgās frizūras viņam privāti atsūtījuši jau vairāki paziņas, kas nav sadūšojušies tās publiskot.

    Vaicāts, kā pandēmija ietekmējusi viņa radošo darbu, Papa Chi saka: «Diemžēl viss ir totāli apstājies. Man ir pāris jau aizsāktu projektu, kur atlikusi vairs tikai montēšana. Nekas jauns netiek filmēts. Es kā radošs cilvēks tagad palīdzu gan mūziķiem, gan dažādiem uzņēmējiem radīt jaunas koncepcijas – ko darīt un kā rīkoties, kad viss beigsies. Šis ir labs laiks, lai apsēstos, izdomātu un uzbūvētu kaut ko jaunu. Lai brīdī, kad tiek dota zaļā gaisma, var skriet un visu realizēt,» atzīst viņš.

    Režisors prognozē, ka dīkstāve daudzās jomās turpināsies vairākus mēnešus. «Lielākie optimisti visas aktivitātes pārcēluši uz šā gada augustu. Esmu uzdāvinājis meitai biļeti uz mūzikas festivālu šajā vasarā, taču saprotu – būtu naivi iedomāties, ka tas notiks,» tā Papa Chi.

    Jānis Palkavnieks pārtop par Nikno putnu

    «Sapratu, ka pie friziera netikšu kādus trīs mēnešus. Es jau trīs nedēļas dzīvoju mājas režīmā un strādāju attālināti. Draugiem Group bija viens no pirmajiem uzņēmumiem Latvijā, kas pieņēma lēmumu strādāt no mājām,» PDz stāsta sabiedrisko attiecību speciālists Draugiem Group runasvīrs Jānis Palkavnieks.

     

    «Tāpēc pieņēmu Papa Chi izaicinājumu un uz manas galvas tapa mākslas darbs. Man bija atauguši ļoti neglīti gari mati, un es jau sen plānoju tos nogriezt mājās, taču visu laiku atliku. Kad ieraudzīju, kā to dara Papa Chi, izlēmu mazliet paspēlēties ar matu dzenamo mašīnīti,» atzīstas viņš.

    Palkavnieks apzināti atstājis matus tikai pašā galvvidū, izveidojot jocīgu ezīti. «Mana meita teica, ka tu izskaties pēc Angry Bird (datorspēles varonis – niknais putns – PDz),» Palkavnieka veikumu atzinīgi novērtēja Papa Chi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē