• Kaspars Kambala izskaidro pārmaiņas savā vizuālajā tēlā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    10. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64), INSTAGRAM
    «Man nekad dzīvē nav bijusi bārda,» sarunā ar PDz atklāj Latvijā populārais basketbolists un bokseris, kas šobrīd kļuvis par bārdaini.

    «Bārdu sāku audzēt, jo man apnika nepārtraukti skūties,» pārmaiņas savā vizuālajā tēlā komentē bokseris Kaspars Kambala. Sportists piebilst – nekad iepriekš bārda viņam nav bijusi.

    «Tam mani iedrošināja barberšopa Lumberjack foršā bārdas kopšanas speciāliste Karolina. Audzēt ļoti kuplu un garu bārdu gan neplānoju un tās kopšanu pilnībā uzticu profesionāļiem,» stāsta viņš. Bārdu audzēt šogad nolēmis arī Kaspara tētis Guntars. «Bārdainie Kambalas,» publiskodams sociālajos tīklos abu kopbildi, lepni paziņoja Kaspars.

    Šis gan nav vienīgais neparastais izaicinājums, kuram gada sākumā ļāvies populārais sportists.

    «Es notiesāju milzu burgeru 12 minūtēs un 12 sekundēs,» palepojās viņš. Tas noticis kādā Vecrīgas grilbārā, kur izsludināta akcija – noteiktā laikā bija jāapēd komplekts: milzīgs burgers un frī. Ja to izdodas paveikt 15 minūtēs, par maltīti nav jāmaksā. «Burgers bija patiešām liels – kādu sešu septiņu parasto burgeru izmērā,» atceras Kaspars. Viņš gan piebilst, ka ikdienā neesot šādu ēdienu cienītājs.

    «Manā ēdienkartē burgeri ir ļoti reti, jo cenšos ēst veselīgi. Pēdējā laikā man īpaši iegaršojusies kvinoja. Ēdu daudz vistas gaļu, tunci un sparģeļus,» stāsta Kaspars. Taujāts, vai kādreiz ir ievērojis diētu, viņš smejot atbild: «Es ievēroju tikai vienu diētu, ko angliski sauc par see food diet. Tas nozīmē, ka vispirms es apskatos uz ēdienu un pēc tam to apēdu.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē