• Kas ir dāma, kuru valdzina miljonārs Gunārs Ķirsons?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    8. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Romāns Kokšarovs (F64)
    Mūziķa Ainara Mielava koncertu savā restorānā miljonārs noskatījās kādas daiļas dāmas sabiedrībā.

    Septembra vidū Lido impērijas dibinātāju Gunāru Ķirsonu ar kādu sievieti PDz sastapa koncertu cikla atklāšanas pasākumā restorānā Pie saimnieka. Aicināts pozēt fotogrāfam, Gunārs mīļi pieglauda vaigu dāmas sejai un, koķeti smaidot, paziņoja – vēloties tapt iemūžināts kopā ar viņu. Kā noskaidroja PDz, Ķirsons šādi simpātijas izrādīja 25 gadus par viņu jaunākajai Diānai Šmitei – uzņēmuma Lido valdes priekšsēdētājas Ritas Auziņas māsai, kas kopš šā gada marta ir uzņēmuma Rīgas karte valdes locekle.

    Gunārs par savu ģimenes dzīvi runājis reti, arī šoreiz no plašākiem komentāriem atteicās. Zināms, ka viņam bijušas divas laulības, kuras šķirtas. No attiecībām ar pirmo sievu Larisu uzņēmējam ir meita Evija, kas miljonāru jau iecēlusi vectētiņa godā, savukārt no attiecībām ar otro sievu, kas šobrīd dzīvo Vācijā, Gunāram ir meita Emīlija.

    Pirms sešiem gadiem intervijā žurnālam Santa Gunārs Ķirsons pastāstīja, ka viņam pašam žēl, jo nav izdevies nosargāt attiecības. «Vismaz varu likt roku uz sirds, ka esmu ievērojis principu: ar rozēm precas un ar rozēm šķiras. Vīrietim jāuzņemas atbildība par jebkuru sievieti, ar kuru bijušas attiecības. Es to esmu spējis.

    Man nav kauns abām bijušajām sievām skatīties acīs. Nespēju iedomāties, ja vīrietis saražo bērnu un aizmirst par viņu.

    Esmu pārliecināts, ka neviena no manām sievietēm par mani šajā ziņā nepateikts nevienu sliktu vārdu.»

    Atšķirībā no tā, ka nerunā par attiecībām, izteikties par savu stilu uzņēmējs gan bija gatavs. «Dievs man devis labu gaumes izjūtu,» atzina uzņēmējs, par kura vizītkarti kļuvušas košas kaklasaites.  «Es, pirmkārt, gribu patikt pats sev. Un, otrkārt, vēlos, lai cilvēki par mani nesmietos,» tā Gunārs.

    Viņš uzsvēra, ka šlipses nav īpaši viņam šūtas. «Atrodu tās ceļojumos. Skatos, ko es varētu valkāt un kas man patiktu. Daudzus gadus es esmu dzīvojis kopā ar sievu mākslinieci. Manu gaumi veidojuši cilvēki, kas ir mācījušies un mākslu radījuši paši. Manuprāt, arī man pašam Dievs ir devis gana labu gaumes izjūtu. Es mīlu mākslu,» paziņoja Gunārs Ķirsons.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē