• Kantridziedātāja Mediņa meklēs līgavaini TV: Man nevajag vienalga ko blakus, lai tikai es nebūtu viena

    Attiecības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    8. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ULDIS STEPANOVS
    TV3 šova Saimnieks meklē sievu jaunajā sezonā skatītājus gaida pārsteigums – otro pusīti savā saimniecībā meklēs populārā kantridziedātāja.

    PDz iepriekš rakstīja, ka pagājušā gada novembrī ar skandālu izjuka Linitas un ogrēnieša Guntara Avdejeva dažus mēnešus ilgās attiecības. Pēc šķiršanās viņi publiski viens otru vainoja melos, vērsās ar iesniegumiem policijā, un Linita bijušajam mīļotajam pārmeta emocionālu vardarbību un izsekošanu.

    «Pēc pēdējām neveiksmīgajām attiecībām biju nolēmusi, ka pieredzes man pietiek un es gribu padzīvot viena, tā teikt – sev. Negribēju nevienu meklēt, jo jutu, ka man vajadzīga atelpa un ir labi tāpat. Taču atlika man tikai kosmosā palaist šo domu, kā man piezvanīja raidījuma producenti un piedāvāja piedalīties,» PDz stāsta Linita.

    Viņa atzīst, ka pirmajā reizē atteikusies. «Pateicu – nē, paldies, vīriešu meklēšana man nav aktuāla. Turklāt vēl publiski… Taču tad es sāku domāt, vai esmu pareizi izdarījusi. Kad sekoja vēl viens zvans no šova veidotājiem, lai es tomēr vēlreiz padomāju, piekritu. Normālos apstākļos, ja es varētu koncertēt, noteikti atteiktos, bet, tā kā patlaban nevar neko, tad šovs vismaz ir kā svaiga gaisa vēsma un vieta, kur varu izpausties.»

    Iepriekš Linita šovu Saimnieks meklē sievu nav skatījusies.

    «Tikai tad, kad parakstīju līgumu, sapratu, kas zem tā visa slēpjas. Taču es to visu uztveru kā piedzīvojumu. 4. jūnijā būs iepazīšanās raidījums ar mani, un tad jau es gaidīšu vēstules no potenciālajiem saimniekiem,» atklāj dziedātāja. Vai viņai nav bail, ka pieteikties varētu Guntars?

    «Pa šiem gadiem man īsti ne no kā vairs nav bail. Turklāt tas nebūtu nemaz iespējams, jo vēstulei jāpievieno klāt arī fotogrāfija, kurā es viņu atpazītu uzreiz,» saka Linita. Par vīrieti, kādu grib sastapt, Linita teic, ka viņam jābūt inteliģentam un tādā dzīves stadijā, kad viņš ir laimīgs pats ar sevi.

    «Es nebūšu glābšanas riņķis, kas vīrietim atnesīs laimi uz paplātes. Man reāli gribas atrast savējo cilvēku. Man nevajag vienalga ko blakus, lai tikai es nebūtu viena. Man sen vairs nav tā stadija. Mēs nekad nevaram zināt Dieva plānus, varbūt tiešām, pateicoties šim raidījumam, es to savu cilvēku atradīšu. Un pat, ja ne šoreiz, tad šī vasara man būs skaists piedzīvojums, kuru vienmēr atcerēšos.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē