• Kam Valentīndienā veiksies mīlas frontē, un kam – nē!

    Ezoterika
    Jana Reķe
    13. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    «Šī ir nedēļa, kas atbrīvos vietu un uzdos toni jauniem sākumiem vairākos dzīves aspektos. 15. februārī notiks svarīga pāreja mīlestības, ticības un cerības jomā,» pārliecināta astroloģe un astropsiholoģe Jana Reķe.
    Nākamais: Auns

    Īstais laiks atlaist senas cerības un iedvesmoties jauniem sapņiem. Arī vecu mīlestību iespējams pārstartēt jaunās skaņās, tāpat kā maigumu pret sevi un apkārtējiem. Formējas jauni ideāli, no kuriem iedvesmoties, ar ko aizrauties, kur ļaut dvēselei veldzēties. Būs grūti saņemties praktiskām darbībām, viegli – aizrauties ar mākslu, estētiku, mūziku, meditāciju un empātisku mijiedarbību.

    16. februārī sāksies jaunu ilgtermiņa plānu, atbildības un pienākumu noformēšanās tuvākajam gadam. Atmetiet saistības un apņemšanās, kuras šobrīd jau ir skaidrs, ka neīstenosiet. Labs laiks, kad iezemēt savus reālistiskos projektus, plānus un apņemšanās vismaz uz gadu. Būs konkrēts, praktisks skatījums uz lietām.

    Svētdiena būs pēdējā mēness cikla diena, kas piemērota atpūtai, askēzei, tīrīšanai un sevis atbrīvošanai no visa vecā un nokalpojušā. Atbrīvojieties no vēlmēm, iegribām un vajadzībām, kuras balstījušās ilūzijās un sevis nezināšanā. Dažkārt nedabūt to, ko vēlaties, var izrādīties liela svētība. Mācies atlaist emocijas, piesaistes, ilgas un nenoteiktas cerības.

    Jaunmēness Zivs zīmē iestāsies 20. februārī pulksten 9.06, un tūlīt pat arī Venera – sievišķības, vēlmju un baudu enerģija – pāries kareivīgajā Auna zīmē. Šis mēness cikls paaugstinās jūtīgumu, empātiju un spēju savās izvēlēs un lēmumos balstīties uz sevi, iekšējo pārliecību un vērtību sistēmu. Labs laiks mākslai, mūzikai un radošajai pašizpausmei, arī meditācijai un garīgajai pašizziņai.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē