• Jurim Jurašam jaunas attiecības?

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    25. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Kriminālvajāšanai izdotais Saeimas deputāts Juris Jurašs un viņa pārstāvētā deju kolektīva partnere Ilze Tupuriņa jau kādu laiku esot pāris arī mīlas dzīvē.

    Jau vismaz gadu deputāts un Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs Juris Jurašs, kuru tiesā par iespējamu apzinātu valsts noslēpuma izpaušanu, sabiedrībai atklājot, ka viņam esot piedāvāts miljonu eiro liels kukulis, par sev tuvu pilsētu uzskata Valmieru. Lielākā daļa viņa brīvā laika aizritot tieši šajā Vidzemes pilsētā, nevis Rīgā. Tas esot gan tāpēc, ka deputāts pats ir no tās puses, gan arī tāpēc, ka ar attiecībās ar sievu Allu Jurašu vairs neesot romantikas, kāda bija, kad viņš vēl tikai cīnījās par nokļūšanu politikā.

    Par to, ka politiķa laulībā iestājusies krīze, runāja jau pirms vairākiem mēnešiem.

    Sociālajos tīklos attēli, kur viņš būtu kopā ar Allu, vairs nav atrodami. Arī pirmajā skolas dienā Jurašs bija publiskojis attēlu, kurā redzams kopā ar abiem dēliem, bet – bez sievas. Pēdējais kopējais foto publiskots pirms diviem gadiem oktobrī, kad Juraši piedalījās Dakteri klauni pasākumā pie tirdzniecības centra Spice.

    Arī Allas profilā Facebook kopš tā laika parādījušās vien dažas bildes, kur viņa ir viena vai ar bērniem. Jurašs regulāri dalās ar ierakstiem par politiskiem procesiem un publicē privātus foto kopā ar dēliem, saviem partijas biedriem, kā arī ar vidējās paaudzes deju kolektīva Agrā rūsa dejotājiem. Ir arī foto no atpūtas pasākumiem, kur sporto, apmeklē Burtnieku zirgaudzētavu un atpūšas laivu braucienā kopā ar deju kolektīvu.

    Jura Juraša paziņas PDz teic, ka jau pirms 13. Saeimas vēlēšanām vēl kā Rīgas domes deputāts politiķis apmeklējis sava paziņas jubileju kādas blondīnes kompānijā. Runā, ka Jurašs esot sadejojies ar valmierieti – vidējās paaudzes deju kolektīva Agrā rūsa dejotāju un pedagoģi Ilzi Tupuriņu. Kopā ar Ilzi viņš šīs vasaras beigās devās arī laivu braucienā.

    Taujāts par jaunajām attiecībām, Jurašs manāmi apmulsa, taču nedz noliedza, nedz apstiprināja, ka viņa ģimenē būtu krīze un viņam būtu izveidojušās citas attiecības. «Neatbildēšu uz jautājumiem, kuri neskar manu politisko darbību,» mazliet apdomājies, PDz sacīja Juris Jurašs un tūdaļ kļuva nevaļīgs, sakot, ka viņam laiks steigt uz Saeimas frakcijas sēdi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē