• Silto laikapstākļu ietekmē pircēji iegādājas ziemas mēnešiem neraksturīgas preces

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Tradicionāli ziemas mēnešos aug pieprasījums pēc ziemas sezonai raksturīgām precēm – sporta preču inventāra, siltā ziemas apģērba un sildītājiem, taču šogad neierasti silto laikapstākļu ietekmē populārāko preču vidū ierindojas čemodāni, niršanas maskas, ūdens apavi, tūrisma preču kategorijas pārdošanas apjomiem kāpjot par trešdaļu, liecina tirgotāju statistika.

    Tūrisma preču popularitāte, salīdzinot ar pērnā gada ziemu, skaidrojama ar iedzīvotāju ceļošanas plāniem. Šogad izteiktāk nekā iepriekšējos gados par ceļojumu galamērķiem tiek izvēlētas siltākas valstis, ko reprezentē pirktās preces.

    Tāpat redzams, ka līdz ar jaunā gada iestāšanos iedzīvotāji turpina ievērot solījumus dzīvot aktīvāk un veselīgāk. Apkopotie dati liecina, ka fitnesa aprīkojuma un trenažieru pārdošanas apjomi ir auguši par divām reizēm, savukārt pirktākā produkta – skrejceliņu – pārdošanas apjomi ir kāpuši par pusotru reizi, salīdzinot ar aizvadīto gadu. Pieprasīti ir arī velotrenažieri un elipsveida trenažieri.

    Tā kā laikapstākļi nav sasnieguši ierasto janvāra temperatūru netiek pirkti, distanču, kalna slēpes, ragavas, ziemas apģērbs, sildītāji, liecina 220.lv apkopotā informācija.

    *Dati par pārdošanas apjomiem ziemas periodā ir apkopoti un salīdzināti par laika periodu no 2018. gada novembra līdz 2019. gada janvāra vidum un 2019. gada novembra līdz šī gada janvāra vidum.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē