• Lielā pieprasījuma dēļ Cirque du Soleil paziņo par CRYSTAL papildizrādi

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Cirque du Soleil/Matt Beard
    Pasaulslavenais Cirque du Soleil ar prieku paziņo, ka viņu līdz šim aukstākais šovs – CRYSTAL – tiek sirsnīgi gaidīts un radījis lielu ažiotāžu Latvijā. Ņemot vērā lielo interesi par šovu, kas notiks uz ARĒNAS RĪGA ledus, tiek izziņots par papildu izrādi, kas notiks sestdien, 18. janvārī plkst. 16.30. Biļetes ne vien uz šo, bet arī citiem laikiem vēl ir pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

    CRYSTAL – tā ir pirmā akrobātiskā izrāde uz ledus, kas nākamā gada sākumā tikai uz dažām dienām būs skatāma Latvijā. Šajā unikālajā šovā apvienota augstākā līmeņa daiļslidošana, cirka māksla, elpu aizraujoša akrobātika un pārsteidzoši gaisa triki. Tas būs brīnišķīgs ceļojums skatītājiem pasakainā, brīnumu un krāsu pilnā rotaļu laukumā uz ledus.

    Kopumā paredzētas sešas CRYSTAL izrādes ARĒNĀ RĪGA no 2020. gada 15.-19. janvārim.

    IZRĀŽU GRAFIKS:

    15. janvāris pulksten 20:00 

    16. janvāris pulksten 20:00 

    17. janvāris pulksten 20:00 

    18. janvāris pulksten 16:30 

    18. janvāris pulksten 20:00 

    19. janvāris pulksten 16:30 

    Cirque du Soleil ir pieprasītākais cirka un akrobātikas izrāžu veidotājs pasaulē, kas nodarbina aptuveni 4000 tehnisko darbinieku un 1300 cirka mākslinieku. Lai gan cirks savu 35 darbības gadu laikā ir skatītājiem izstāstījis vairākus desmitus dažādu stāstu, šis ir pirmais, kura notikumi risinās uz ledus. Taču, kā jau ierasts, izrādē gaidāmi elpu aizraujoši akrobātu priekšnesumi, žonglēšanas un līdzsvara izaicinājumi, kā arī iespēja izrauties no realitātes, sekojot līdzi izrādes galvenajai varonei Kristālai, kura aizvedīs klātesošos savas iztēles dzīlēs un ļaus ikvienam just līdzi viņas piedzīvojumam ceļā uz savas stiprās, radošās un zinātkārās puses atklāšanu.

    Kritiķi un skatītāji visā pasaulē ir augstu novērtējuši šovu CRYSTAL, kurā veiksmīgi ir apvienojušies profesionāli akrobāti un augstākā līmeņa slidotāji, kam nācies apgūt pavisam jaunas prasmes.

    Izrādē iesaistītais žonglieris Horhe Petits (Jorge Petit) stāsta, ka iemācīties slidot un žonglēt nav bijis tik grūti, lielākais izaicinājums ir veiksmīgi sadarboties uz ledus arī ar citiem māksliniekiem. Arī brīvā stila slidotājs Žiljēns Dulirē (Julien Duliére) piekrīt: “Mana specialitāte ir brīvā stila slidošana, breakdancing un akrobātika uz ledus. Ir viegli darīt to, ko tu māki. Grūtākais ir pielāgoties visam, kas notiek uz ledus tev apkārt – visiem jaunajiem faktoriem, visiem cirka māksliniekiem.”

    Starptautiskajā CRYSTAL sastāvā ir 43 mākslinieki, kā arī vairāk nekā 40 tehnisko darbinieku, kas pārstāv 21 valsti.

    CRYSTAL izrāde ir piemērota visiem vecumiem, tāpēc baudīt nebijušu šovu uz ledus ir aicinātas ģimenes pilnā sastāvā. Izrāde pirmo reizi uzvesta Kanādā 2017. gada nogalē, bet nesen tā devusies pasaules tūrē, tuvākā pusgada laikā plānojot paviesoties daudzās Eiropas pilsētās, tostarp, Rīgā. Iepriekš pie mums ir bijusi iespēja vērot tādas Cirque du Soleil izrādes kā Saltimbanco, Alegria un Varekai.

    Cirque du Soleil ir cirks, kurā netiek izmantoti dzīvnieki – tā vietā skatītāji tiek sajūsmināti ar akrobātiku, gaismu šovu, interaktīviem video, mūziku un humoru. Cirks dibināts 1984. gadā Kvebekā, Kanādā, un kopš tā laika ar savām izrādēm apciemojis aptuveni 180 miljonus skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos.

    Vairāk par Cirque du Soleil var uzzināt vietnē www.cirquedusoleil.com

    Sekojiet #CRYSTAL un #cirquedusoleil sociālajos medijos: Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē