• Interneta dīva Laura Saulīte kļuvusi par mamiņu: Teicu, ka bez vīra nedzemdēšu!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    27. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Slavenību intervētāja, interneta raidījuma Generation Famous vadītāja un grāmatas Priekā, par s*dīgu dzīvi! autore šajā pavasarī kļuvusi par māmiņu, un maijā viņa nosvinēja meitiņas pirmā mēneša jubileju.

    «Šobrīd jūtos labi, un nav tā, ka dzīve būtu apmetusi kūleni. Nav tik traki, kā visi mani biedēja. Ir jāatvadās no ierastā miega režīma, bet citādi tas ir skaists posms ikvienas sievietes dzīvē,» PDz teic jaunā māmiņa Laura.

    Viņas meitiņa piedzima Rīgas dzemdību namā pirms ārstu prognozētā datuma, un tam bija kāds patīkams bonuss.

    «Mazā piedzima 6. aprīlī – pēdējā dienā, kad vēl pienācās valsts pabalsts bērniem pandēmijā – 500 eiro,» priecājas interneta zvaigzne. Jaunā māmiņa uzsver – iegādājoties mazulim nepieciešamās lietas, sanākuši lieli tēriņi, un šis pabalsts lieti noderēs.

    Dzemdībās piedalījās arī Lauras dzīvesbiedrs Rūdolfs, un, gaidot mazulītes dzimšanas dienu, viņam nācās regulāri veikt Covid-19 testu. Tā kā meitiņa nolēma pasteigties, todien topošajam tētim tests vēl nebija veikts. «Rūdolfs vairākas stundas sēdēja mašīnā pie Dzemdību nama un gaidīja, kad atnāks īsziņa ar negatīvu testa rezultātu un varēs man pievienoties dzemdību zālē. Teicu, ka bez vīra nedzemdēšu, un mēs ar mazo pacietīgi gaidījām, līdz viņš būs klāt,» atceras Laura.

    Saulīšu meitai dots vārds Beatrise. «Tas labi saskan ar uzvārdu un ir internacionāls. Tas gadījumam, ja meita nākotnē izlems studēt ārzemēs,» skaidro Laura.

    Ziņu, ka ģimenē ienāks mazulis, Laura vīram pasniedza kā dāvanu viņa dzimšanas dienā atpūtas laikā Grieķijā. Būdama gaidībās, Laura turpināja filmēt savus raidījumus YouTube kanālam, bet grūtnieces puncīti kadrā piesedza apjomīgas žaketes. «Tā kā iespējas tikties ar mammu pandēmijā bija ierobežota, tad viņa, redzot raidījumus internetā, bija noraizējusies, ka man nemaz neaug vēders,» smejot atceras Laura.

    Saulīte priecājas, ka jaunās māmiņas pienākumus spēj apvienot ar raidījuma filmēšanu. Tas notiek Saulīšu mājās, un tikmēr vīrs auklē meitu. «Ieeju blakus istabā, nofilmēju epizodi un atgriežos pie saviem mammas pienākumiem. Ātri nomainu žaketi pret treniņtērpu, visu pagūstu, un bērniņš saņem nedalītu uzmanību.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē