• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 6. līdz 12. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Noskaņojums būs atkarīgs no tā, kāda attieksme pret tevi būs cilvēkiem, kuri tev svarīgi. Var rasties kāda strīdīga un neviennozīmīga situācija, taču kardināliem lēmumiem nebūsi gatava, meklēsi kompromisus. 

    Lai arī kādas grūtības rastos tavā ceļā, pratīsi atrast īstos vārdus, lai tās ātri pārvarētu. Būs gana daudz jaudas savu ideju īstenošanai. Lielisks laiks tiem, kuru darbs saistīts ar pārdošanu un reklāmu.

    Mīlas dzīvē liesmiņa kursies – flirts, smiekli, interesanti pavadīts laiks, romantika. Var zust robežas starp draudzību un romantisku aizraušanos.

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. jūnijs.

    Vērsis 

    Bieži jutīsi dažādus ierobežojumus, būs vairāk pienākumu, kas neļaus lidināties apkārt, daudz enerģijas paņems mājas darbi. Toties brīvdienās līksmības netrūks – ļauj sev atpūsties! 

    Gribēsies darīt pēc iespējas mazāk, un to arī varēsi atļauties, ja mācēsi savus pienākumus deleģēt citiem – lai darbs ritētu sekmīgi, svarīga būs prasme komunicēt ar kolēģiem un sadarbības partneriem.

    Mīlestība, kaislības, flirts – tā visa tev būs gana daudz. Atvēli laiku attiecību stiprināšanai. Brīvajām pavērsies iespējas viegli iepazīties – pat gluži neiedomājamās vietās un mirkļos.

    • Veiksmīgs 9. un 10. jūnijs.

    Dvīņi

    Spēsi nogludināt jebkuru problēmu. Viegli varēsi panākt, lai procesi notiek tā, kā ir ērti un patīkami tev, cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī. Izmanto iespējas doties ārpus ierastajiem ceļiem!

    Darba vide var pārbaudīt tavas pacietības robežas, taču tāpēc izmisumā nekritīsi, bet ātri atradīsi efektīvāko risinājumu, mācēsi nomierināt pat visagresīvākos klientus un sadarbības partnerus.

    Būsi tik aizņemta ar darba, mājas un ģimenes lietām, ka vari pat nepamanīt, kas notiek pasaulē. Ja veltīsi vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam, saspringums attiecībās ātri vien atkāpsies.

    • Veiksmīgs 11. un 12. jūnijs.

    Vēzis

    Pamazām noskaidrosies kāda nozīmīga izvēle, kļūs vieglāk pieņemt lēmumu vai radīsies skaidrība par virzienu, kādā doties. Lai īstenotu ieceres, nekautrējies lūgt palīdzību uzticamiem cilvēkiem.

    Darbā būs vajadzīga precīza un mērķtiecīga rīcība, iedziļināšanās katrā detaļā, taču pašai vairāk gribēsies iepazīties ar jaunām iespējām, darīt ko aizraujošu.

    Ilgosies pēc brīvības un vasarīgām sajūtām. Negribīgi sekosi partnera vai vecāku norādēm un vēlmēm, kā pavadīt brīvdienas. Uzdrošinies rīkoties tā, kā vēlas pašas sirds, un izbaudīsi pasakainus mirkļus. 

    • Veiksmīgs 8. un 9. jūnijs.

    Lauva 

    Skaidri zināsi, ko vēlies, un nekas nespēs stāties tavā ceļā, lai to piepildītu. Grūti būs novērtēt to, kas tev jau ir, arī cilvēkus, kuri ir ap tevi. Īstais laiks ieviest ikdienā kādu vērtīgu ieradumu. 

    Enerģijas būs daudz, ideju lietus neremdināms, pietiks arī iekšējo resursu, lai paveiktu daudz un vēl vairāk, nekā plānots. Visu gribēsi darīt pati, tāpēc ātri nogursi – ņem talkā palīdzīgas rokas! 

    Arī attiecībās un mājas dzīvē viss notiks pēc tavas pavēles. Tas gan var radīt skaļākus protestus no mīļotā cilvēka puses. Kompromisus panākt šonedēļ neizdosies.

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. jūnijs.

    Jaunava 

    Darbdienās jutīsies viegli apātiska un sagurusi, bet nedēļas nogalē sajutīsi sevī jaunu sparu. Droši ļaujies piedzīvojumiem, eksperimentē ar nebijušām izjūtām, izdari kaut ko pirmo reizi! 

    Lielākais klupšanas akmens būs bailes un nedrošība, kas mudinās skatīties uz citu pieredzi, vērtēt viņu panākumus, noniecinot savējos. Tā vietā labāk uzslavē sevi par visu, kas tev ir labi izdevies!

    Mīlas lietās nekādi augstie lidojumi nav gaidāmi, viss turēsies savos rāmjos un pašas noteiktajās robežās. Ilgosies kādu mirkli pabūt vienatnē, lai atvilktu elpu un atpūstos.

    • Veiksmīgs 9. un 10. jūnijs.

    Svari 

    Šajā nedēļā daudz laika aizņems sabiedriskā dzīve, draugi un paziņas. Būs grūti atrast kādu brīvu un mierīgu brīdi sev, un nāksies atlikt plānus, kas attiecas tikai uz tevi pašu.

    Komandas darbā būs liela jauda. Tevi bieži aicinās būt klātesošai situācijās, kurās jārisina, jāšķetina, jāmeklē izeja. Lieliska nedēļa, lai uzstātos plašai auditorijai, runātu ar vadību, meklētu sabiedrotos. 

    Mājās var uzliesmot greizsirdības liesmiņa, ko provocēs tava brīvā un pārlieku ciešā būšana ar cilvēkiem ārpus mājas. Lai problēmas attiecībās nekļūtu dziļākas, jābūt iejūtīgai. 

    • Veiksmīgs 11. un 12. jūnijs.

    Skorpions 

    Rīkosies aktīvi, mērķtiecīgi un neatlaidīgi, pati sev pierādot, cik daudz esi spējīga sasniegt. Gribēsi arī kaut ko uzlabot un mainīt dzīves ritmā un kvalitātē, taču paļauties varēsi tikai uz sevi.

    Tevi neinteresēs viegli uzdevumi un ierastas situācijas, kur nekādas kaislības nevirmo. Veiksmīgi sevi parādīsi lielos projektos, pārdrošos izaicinājumos, kas saistīti ar lielām naudas summām. 

    Attiecībās uzņemsies līderes lomu – pati risināsi sadzīviskus jautājumus, organizēsi brīvdienu izklaides, izrādīsi iniciatīvu, uzņemoties visu paveikt arī partnera vietā.

    • Veiksmīgs 10. un 12. jūnijs.

    Strēlnieks

    Vēl viena steidzīga un piepildīta nedēļa. Svarīgi gādāt, lai tava darbošanās būtu plānveida, turklāt jāraugās, lai viss saplānotais arī tiktu precīzi izpildīts, citādi aizmirsīsi lielu daļu no tā, kas jāpaveic. 

    Ja tavā galvā rosās jaunas domas un idejas, ir īstais laiks tās īstenot. Ja strādā pie darba devēja, var izdoties panākt kādu tev īpaši labvēlīgu pavērsienu. Turpini ģenerēt idejas!

    Attiecībās iespējamas domstarpības – var atšķirties brīvdienu plāni, nespēsi uzklausīt labi domātos partnera ieteikumus. Mēģini objektīvi izvērtēt savu rīcību. 

    • Veiksmīgs 6., 7. un 8. jūnijs.

    Mežāzis

    Turpināsi īstenot savas ieceres, teju visās dzīves jomās mērķtiecīgi virzīsies pa pašas nobruģēto ceļu. Biežāk pavadīsi laiku kompānijās, kur agrāk juties neiederīga. Baudu sniegs labs kino un grāmatas.

    Lai gan šis laiks būs labvēlīgs, lai nāktu klajā ar jaunām idejām, visu prātu un laiku var aizņemt ikdienišķas darīšanas. Vērts piesaistīt kādu zinošu cilvēku vai pārorientēties uz darbu komandā.

    Saņemsi daudz uzmanības apliecinājumu. Tām, kuras šobrīd meklē savu laimi, šis būs labs laiks, lai iepazītos. Attiecībās esošajām jāļauj sevi aplidot un par sevi rūpēties. 

    • Veiksmīgs 7. un 8. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Būs gana daudz brīžu, kas mudinās paskatīties uz esošo situāciju citādi, ieraudzīt citus risinājumus un pieņemt, ka ne vienmēr viss notiek, kā iecerēts. Var būtiski mainīties attiecības ar kādu, ko sen pazīsti. 

    Darbā no tevis sagaidīs atsaucību, iesaistīšanos, tomēr pašai ne vienmēr būs vēlēšanās aktīvi darboties, iesaistīties sarunās, vairāk ilgosies pēc vienatnes. 

    Attiecībās ļoti vērtīga būs emocionāla un dažbrīd arī fiziska distance. Daudz labāk jutīsies, ja spēsi pievērsties tikai patīkamām lietām un biežāk dosies ārpus mājām baudīt izpriecas.

    • Veiksmīgs 11. un 12. jūnijs.

     

    Zivis 

    *** Veiksmīgs laiks visam, kas saistīts ar sadarbību, vienošanos, darbu komandā. Biežāk iziesi cilvēkos, dosies ciemos. Iespējams, tā atradīsi arī jaunus kontaktus, kas noderēs darbā. 

    ** Vērts pabeigt visus iesāktos darbus, lai jaunās nedēļas sākumā ar pilnu sparu varētu pievērsties naudas lietām. Sarunās par lielu naudu gan jāiesaistās apdomīgi un pakāpeniski. Nesteidzies ar lēmumiem.

    *** Saņemsi daudz uzmanības un arī daudz tās veltīsi citiem. Var būt domstarpības par sadzīviskām tēmām. Vēl lielāka nozīme būs visam, kas saistīts ar attiecībām, kaislībām, seksu. 

     

    Veiksmīgs 6. un 12. jūnijs.

    Vārdu un smaidu ielokā.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē