• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 30. maija līdz 5. jūnijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Izteikta uzmanība jāpievērš tam, kas notiek te un tagad tavā acu priekšā. Aktuālās situācijas jāizvērtē nekavējoties, domas un idejas, kas nāk prātā, jālūko īstenot pēc iespējas ātrāk.

    Acis mirdzēs, būsi gatava  skriet uz visām debespusēm, lai piepildītu savas ambīcijas un nopelnītu vairāk naudas. Izdosies izdarīt vairākas lietas vienlaikus, tomēr neaizmirsti arī par kvalitāti.

    Ārpus mājas dzīve sitīs augstu vilni. Jābūt vērīgai, jāsadzird visi vēstījumi, ko saņemsi par savu izredzēto. Jaunās attiecības būsi piesardzīga, pat aizdomu pilna.

    • Veiksmīgs 30. maijs, 2. un 3. jūnijs.

    Vērsis

    Notikumu gaita, noskaņojums un domas bieži mainīsies. Vieglāk būs ļauties plūsmai nekā mēģināt pieskaņot visu savam prātam un patikai. Iespējams kāds pārsteigums, negaidīta tikšanās.

    Tev būs svarīgi visu kontrolēt un būt informētai par visu notiekošo un par katru soli, kuru sper apkārtējie. Turi roku uz pulsa, sekojot līdzi būtiskiem procesiem, tomēr nepārkāp robežu, aiz kuras vari kļūt agresīva.

    Attiecībās ļoti svarīgi būs ieguldīt savu uzmanību un laiku, kā arī taustāmas lietas – naudu un dāvanas. Dodot gūtais neatņemams… Un tu starosi mīlas laimē.

    • Veiksmīgs 31. maijs un 1. jūnijs.

    Dvīņi

    Savā ziņā šī nedēļa atvērs tev acis. Pamanīsi gan darbus, kurus darot tu tikai zaudē enerģiju, gan cilvēkus, kuri atņem tev spēkus, taču sapratīsi arī, kas piepilda tavu dzīvi un liek tev uzplaukt.

    Pa galvu rosīsies daudz ideju, bieži mainīsies uzmanības akcents no viena darāmā uz otru un trešo, taču tas nemazinās darba kvalitāti. Attiecībās ar apkārtējiem jāmācās pielāgoties.

    Mīlas dzīvē būs jāpieņem ātri un nopietni lēmumi. Attiecībās esošās pietuvināsies kādam ar partneri kopīgam sapnim vai iecerei. Brīvās apsvērs domu par kopdzīves uzsākšanu.

    • Veiksmīgs 30. maijs, 2. un 3. jūnijs.

    Vēzis

    Gribēsi piestāt un ievilkt elpu pirms kaut kā liela un jauna sākšanas, tomēr ilgi kavēties nevajadzētu, jo būs nepieciešama strauja un mērķtiecīga rīcība. Var nākties pieņemt lēmumus situācijās, kādu līdz šim nav bijis.

    Darbā būs vajadzīga konkrētība, spēja uzņemties atbildību. Svarīgi būs skaļi paust savu viedokli, aizstāvēt savas intereses un vajadzības. Lieliska nedēļa publiskām runām plašai auditorijai.

    Ja ļausi neatrisinātām problēmām planēt kā laivai pa okeāna viļņiem, ņem vērā, ka šī laiva var apgāzties. Vari atļauties būt drosmīga un rīkoties izlēmīgi.

    • Veiksmīgs 31. maijs un 5. jūnijs.

    Lauva

    Skaidri redzēsi savu mērķi, būs sajūta, ka viss notiek secīgi un pareizi, lai to sasniegtu, taču uz procesiem tavā dzīvē pārāk lielu ietekmi var atstāt vecāki vai citi tuvi cilvēki.

    Profesionālajā ceļā būsi nelokāma un paštaisna. Būs grūti mainīt pieņemtus lēmumus un uz aktuālu jautājumu paskatīties no citas perspektīvas, tāpēc, iespējams, atstāsi novārtā kādu jau iesāktu projektu.

    Gan ģimeniskajām, gan brīvajām Lauvām nedēļa paies lielākoties ārpus mājas. Biežāk var veidoties strīdi, tajos svarīgi saglabāt mieru, nevis izkliegt savu viedokli.

    • Veiksmīgs 30. maijs, 2. un 3. jūnijs.

    Jaunava

    Piemērots laiks, lai beidzot uzsāktu kādu nozīmīgu dzīves ceļu – saņemies konkrētai rīcībai un rīkojies tagad, neatliekot neko uz vēlāku. Palīdzēt var atklāta saruna ar tuvu cilvēku.

    Ikvienā projektā, darbā, sarunā liec lietā maksimāli visas savas zināšanas. Ja nejūti gandarījumu par paveikto savā darbā vietā, ir īstais laiks pārmaiņām!

    Mīlestības jomā gan nekādas pārmaiņas nav gaidāmas. Ja šobrīd esi brīva, tev īsti nebūs ne laika, ne vēlēšanās kaut ko šajā jomā mainīt. Uzmanības apliecinājumus gan saņemsi, taču nekādu nozīmi tiem nepiešķirsi.

    • Veiksmīgs 31. maijs, 1. jūnijs.

    Svari

    Būsi dažādu notikumu epicentrā, sabiedriskos pasākumos un saviesīgās sarunās zaudēsi daudz laika un arī enerģijas. Jāņem vērā, ka ne visi ar tevi komunicēs atklāti. Varbūt tev nāksies noņemt kādam masku, lai palūkotos, kas aiz tās patiesībā slēpjas.

    Darbā jābūt gatavai uz dažāda kalibra izaicinājumiem. Saasināsies konkurence, kāds centīsies iegūt vērtīgu informāciju viltus ceļā, var atklāties sabiedrotā negodīga rīcība.

    Attiecībās esošajām šī nedēļa piedāvās iespēju atšķetināt senus samezglojumus, tikai vienam jo jums jābūt tam drosmīgajam, kas uzsāk sarunu.

    • Veiksmīgs 2., 3. un 4. jūnijs.

    Skorpions

    Tavs uzmanības fokuss nobīdīsies no profesionālām tēmām pie jautājumiem par savstarpējām attiecībām. Emocionāli saspringtas attiecības ar līdzcilvēkiem ietekmēs pašsajūtu un veselību.

    Profesionālajā dzīvē var būt daudz notikumu, bet emociju pārbagātība tev liegs tos objektīvi izvērtēt. Sarunās ar kolēģiem un sadarbības partneriem dominēs tava cīņa par uzvaru un savu labumu.

    Mīlas lauciņā viss viļņosies kā vētrainā okeānā. Var uzliesmot greizsirdība, pār mīļotā rīcību var pārklāties aizdomu ēna – svarīgi būs izrunāties, kamēr aizdomu kamols vēl mazs.

    • Veiksmīgs 1. un 5. jūnijs.

    Strēlnieks

    Apstākļi prasīs apstāties, padomāt un varbūt kaut ko savā dzīvē mainīt. Var būt arī situācijas bez izvēles iespējām, kad atliks vien pieņemt notikumu virzību un tai pakļauties.

    Lai gan zeme zem taviem papēžiem dunēs un būsi gatava uzņemties un darīt visus darbus, svarīgākais būs mīlēt sevi pašu – ja darāmā šķiet pārāk daudz, apstājies un atliec uz rītdienu.

    Brīvajām būs daudz iespēju iepazīties, bet izvēli izdarīt būs ļoti grūti. Attiecībās esošās biežāk gribēs pabūt vienatnē, taču tas nez vai izdosies – tālāk no ikdienas un ierastā nāksies doties divatā.

    • Veiksmīgs 30. maijs, 2. un 3. jūnijs.

    Mežāzis

    Teju viss, ko šajā nedēļā darīsi, būs īpašs un paliekošs solis nākotnē. Tikai ņem vērā, ka sekas var būt ne tikai labajiem darbiem, bet arī tiem, kuri krāsojas tumšākos toņos, tādēļ – domā, ko dari!

    Darba jomā var pavēries daudz iespēju, taču tās īstenot var traucēt kādas praktiskas nebūšanas. Svarīgi būs jau laikus pamanīt traucēkļus un uzreiz atrast citus veidus iestrēgušu jautājumu risināšanai.

    Baudīsi ikdienības mieru. Biežāk gribēsi palikt mājās, strādāt attālināti. Attiecībās ar mīļoto liela nozīme būs savstarpējam atbalstam un palīdzīgai rokai.

    • Veiksmīgs 31. maijs, 1. jūnijs.

    Ūdensvīrs

    Var gadīties situācijas, kuras būs kā sprunguļi riteņos – apstādinās vai paklupinās, taču tās neradīsies bez iemesla. Mēģini palaist vaļā to, kas jau krietnu laiku nesniedz nekādu baudījumu.

    Darba dzīve gaidāma ritmiska un piepildīta, bet no rutīnas pēļiem tevi var izkustināt naudas jautājumi – par tiem nāksies domāt vairāk, svarīgi būs saredzēt iespējas. Vērtē un vēro!

    Saimnieciska ņemšanās pa mājām un pa ģimenes īpašumiem saliedēs un satuvinās – pulcē ap sevi sirdij tuvus cilvēkus! Brīvajām jādodas ciemos – tur var notikt liktenīgas satikšanās.

    • Veiksmīgs 2., 3. un 4. jūnijs.

    Zivis

    Aktuāls šajā būs naudas jautājums. Iespējams, būs lielāki tēriņi, taču arī ienākumi var pieaugt. Ir vērts iegādāties kaut ko paliekošu un skaistu vai arī palutināt sevi ar kādu skaistumkopšanas procedūru!

    Ar pareizajiem vārdiem tev izdosies atvērt ceļu uz cilvēku sirdīm un pietuvināt sev vēlamu rezultātu darba vai biznesa lietās. Vari ielikt pirmo pamata akmeni kādai sen lolotai idejai.

    Partnerattiecībās valdīs miers un pat rutīna. Ja tās ir ilgstošas, nelielu viļņošanos var radīt kāda trešā cilvēka iesaistīšanās, taču nozīme tam būs tieši tik liela, cik pati to ļausi.

    • Veiksmīgs 31. maijs, 5. jūnijs.
       

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē