• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 10. līdz 16. oktobrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    10. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Iespējami piedzīvojumi un avantūras, virmos kaislības. Kādā tev būtiskā dzīves jomā jutīsies par sevi pilnīgi pārliecināta, pratīsi panākt sev vēlamu rezultātu. Maz uzmanības veltīsi sadzīvei.

    Ieteicams koncentrēties tikai uz pašiem svarīgākajiem darba pienākumiem. Var būt kārdinājumi pamēģināt veiksmi, iesaistoties darbos citās jomās, taču, visticamāk, tas būs zemē nomests laiks un resursi.

    Būs grūti sevi apturēt, ierobežot un savaldīt emocijas. Amora bultas nebūs izvēlīgas, tās var trāpīt arī attiecībās esošajām, pārbaudot attiecību noturīgumu.

    • Veiksmīgs 12. un 13. oktobris.

    Vērsis

    Būsi uzmanības epicentrā, nemitīgā mijiedarbībā ar dažādiem cilvēkiem. Izdosies gan no sirds izklaidēties, gan pabūt vienatnē. Jaunā nedēļa prasīs daudz enerģijas, tādēļ ir svarīgi atrast laiku arī atpūtai.

    Ja darba jomā gribi ko mainīt, ieteicams turēt acis vaļā, runāt ar cilvēkiem, jo iespējas var parādīties pavisam negaidītās situācijās. Lēmumus pieņemot, jāieklausās arī iekšējā sajūtā. 

    Attiecībās būsi prasīga un kategoriska. Vēlēsies, lai viss notiek pēc tava prāta, lai mīļotais paklausa uz vārda. Trauslākas attiecības var piedzīvot satricinājuma mirkļus.

    • Veiksmīgs 14., 15. un 16. oktobris.

    Dvīņi

    Gaidāma notikumiem piesātināta nedēļa – bieži nāksies būt ārpus mājām, saņemsi uzaicinājumus doties ciemos, apmeklēt sabiedriskus pasākumus, un tas viss var radīt spēku un emociju izsīkumu.

    Lai procesi darbā virzītos uz priekšu, vairāk jāpievēršas mazajām, praktiskajām lietām. Mazliet neparasta rīcība un neordinārs lēmums var būtiski ietekmēt līdzšinējo notikumu gaitu. Uzdrošinies un eksperimentē!

    Vislielākā vērtība attiecībās būs prasmei līdzsvarot došanu un ņemšanu. Ikdienas rutīnu vērts iekrāsot ar pārsteigumiem un īpašiem mirkļiem, ko dāvāt izredzētajam.

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. oktobris.

    Vēzis

    Jutīsies kā iekļuvusi pamatīgā pretstraumē, cīnīsies ar mūžam nepadarāmiem darbiem, pārmetīsi sev par nepagūto un par neīstenotiem solījumiem. Vienīgais risinājums – sīki un smalki visu izplānot.

    Neaizraujies ar domu, ka vienīgā, kas var izdarīt kvalitatīvi, esi tu. Iesaisti kolēģus, vērsies pēc atbalsta pie draugiem. Vērtīgas atklāsmes un idejas atradīsi ārpus ierastajiem ikdienas ceļiem.

    Lai gan emocionāli šīs nedēļas notikumi patukšos un nogurdinās, mājas būs tā vieta, kur spēsi atgūties un izbaudīt mieru – ja vien spēsi atstāt aiz sliekšņa nogurumu un dusmas.

    • Veiksmīgs 10. un 11. oktobris.

    Lauva 

    Gūsi vērtīgas mācības, lai gan pirmajā mirklī var šķist, ka tie ir tikai parasti, sadzīviski notikumi. Ja esi uz pārmaiņu sliekšņa, jāņem pretī viss, ko dzīve tev piedāvā. 

    Darba lietās iespējami mulsinoši notikumi. Jutīgākais būs naudas jautājums, īpaši tad, ja tavā rīcībā ir sveša nauda. Var būt paaugstinājums vai iespēja sevi pierādīt kādā izaicinošā projektā. 

    Ap tevi virpuļos piedzīvojumi un izklaides, daudz laika pavadīsi kopā ar draugiem, un tas var radīt sarežģījumus esošajās attiecībās. Tāpēc neaizmirsti mīļotajam cilvēkam atgādināt, cik viņš tev svarīgs.

    • Veiksmīgs 13. un 14. oktobris.

    Jaunava 

    Vai nu tu tā vēlies vai nevēlies, domino kauliņi ap tevi turpinās gāzties cits pēc cita. Tāpat būs ar procesiem, kurus esi iekustinājusi. Īstais laiks pieņemt lēmumu, kam kādu laiku jau esi briedusi! 

    Saistībā ar profesionālo dzīvi var būt nopietni pavērsieni. Jābūt īpaši uzmanīgai attieksmē pret mazajām lietām, ikdienišķiem procesiem, tehniskām niansēm.

    Sasvstarpējā saskaņa un miers mājās būs tas, pēc kā ilgosies visvairāk. Iespējamas biežas domstarpības, katrs gribēs palikt pie sava viedokļa un savas taisnības. Gan jaunās, gan stabilās attiecībās var iepūst aukstāki vēji. 

    • Veiksmīgs 14. un 15. oktobris.

    Svari 

    Gan izjūtās, gan notikumos gaidāma intensīva un raiba nedēļa. Pienākumus pildot, sajauksies darba un brīvais laiks, atpūtas mirkļu būs maz. No ikdienas ritma var izsist pārmaiņas līdzcilvēku viedokļos.

    Darba dzīve būs aizraujoša – pienākumu būs daudz un interesanti. Aktualizēsies finanšu jautājumi, vari tikt pie lielākas naudas summas, var parādīties iespējas ieguldīt, investēt. 

    Brīvajām, iespējams, šķitīs, ka pielūdzēji ceļā parādās kā sēnes pēc lietus, tomēr scenārijs ilgi un laimīgi, visticamāk, neīstenosies. Jaunas iepazīšanās apvīs flirta un nenopietnības plīvurs.

    • Veiksmīgs 15. un 16. oktobris.

    Skorpions 

    Paredzama emocijām piepildīta un savā ziņā pat ļoti izdevusies nedēļa. Būs viegli pieņemt lēmumus, viegli atrast zelta vidusceļu pat visstrīdīgākajās situācijās. 

    Profesionālajā jomā gaidāma īpaši jaudīga nedēļa – jauni izaicinājumi, pārliecinoša virzība pa karjeras kāpnēm. Būsi uzmanības centrā, netrūks iespēju parādīt, uz ko esi spējīga.

    Personīgajā dzīvē var būt teju vai seriāla cienīgas emocijas un notikumi. Brīvajām iespējama šarmanta, lai gan arī mazliet mulsinoša iemīlēšanās. Attiecībās esošajām ieteicams vairāk ieklausīties partnera teiktajā.

    • Veiksmīgs 10. un 11. oktobris.

    Strēlnieks

    Tavā dzīvē var ienākt patīkamas pārmaiņas, kas piešķirs līdzšinējam dzīves plūdumam jaunas garšas un krāsas. Pārmaiņu laiks var būt sarežģīts, taču, ja tas reiz notiek, tad pieņem to. Ļauj, lai ceļu rāda tava sirds!

    Darba jomā gaidāms rosīgs un aktīvs laiks. Būs maz iespēju atslābt, domu un ideju būs pārpārēm, svarīgākais – pieņemt pareizo lēmumu, kas slēpsies kaut kur starp tūkstošiem variantu.

    Lai gan tev varbūt šķitīs, ka uzmundrinājumu sniedz nesen iepazīti cilvēki, tomēr mājas būs tava patiesā atbalsta un spēka vieta. Atklātas sarunas atšķetinās sapiņķerētos mezglus. 

    • Veiksmīgs 12., 13. un 14. oktobris.

    Mežāzis

    Pievērsīsies izaugsmei, sevis pilnveidošanai un savai labsajūtai. Daudz domāsi par savu rīcību, par to, kādus lēmumus pieņem, vērtēsi paveikto, izdarīsi secinājumus, kas būs atbalsta punkts jauniem sākumiem.

    Darba lietās gaidāma aktīva nedēļa darījumu pasaulē – daudz sarunu, tikšanos, pasākumu. Svarīgi, lai komunikācija būtu atvērta un atklāta. Izdosies pamanīt kādu svarīgu niansi.

    Attiecībās esošajām vairāk uzmanības jāvelta saviem tuvajiem cilvēkiem – iespējams, savā aizņemtībā nemaz neesi pamanījusi, cik bieži viņiem pietrūkst tavas klātbūtnes un smaida.

    • Veiksmīgs 15. un 16. oktobris.

    Ūdensvīrs

    Mīlestība un jaunas iepazīšanās var iegriezt tavu dzīvi pavisam citā tempā – jutīsies priecīgāka, pievērsīsies fiziskām aktivitātēm, gādāsi, lai dzīvesveids būtu veselīgs. Atrodi laiku arī vienatnei!

    Lieliska nedēļa sarunām ar vadību, partneriem, kolēģiem, īpaši akcentējot iespējas pavirzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Pasaule būs gatava novērtēt tavu veikumu – tev atliek vien sevi labi parādīt.

    Gaisā virmos romantiskas un baudpilnas sajūtas. Ja attiecības sākušās nesen, nesteidzies pieņemt nozīmīgus lēmumus par to turpmāko gaitu – viss tāpat notiks tā, kā jānotiek.

    • Veiksmīgs 10. un 16. oktobris.

    Zivis 

    Ja spēsi iedziļināties un vispusīgi izvērtēt situāciju, izdosies veiksmīgi pieņemt svarīgus lēmumus. Palaid vaļā notikumus un cilvēkus, kas jau tāpat ar vienu kāju no tavas dzīves izkāpuši. 

    Darba lietās no tevis prasīs uzticēšanos un paļaušanos. Tev jārīkojas drosmīgi, taču ne pārgalvīgi. Lūko pēc uzticamu un zinošu cilvēku atbalsta, kas tevi gādīgi ievedīs jaunos darbības laukos.

    Attiecībās esošajām ieteicams doties atpūtā divatā ar partneri. Pieberiet mīlas dzīvei neparastas piedevas! Jaunas iepazīšanās izvērtē ar vēsu prātu, neko nesoli, neko nepieprasi.

    • Veiksmīgs 10. un 11. oktobris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē