• Hermanis pasaka visu, kāpēc viņam teātrī vajadzīgs skandalozais deputāts Kaimiņš

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artuss Kaimiņš Saeimas sēdē.
    Foto: F64
    Artuss Kaimiņš Saeimas sēdē.
    «Ir trīs iemesli, kāpēc viņu uzaicināju,» jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā atklāj Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermanis, kas būtisku lomu izrādē «Operācija Mindfuck» piešķīris neviennozīmīgi vērtētajam politiķim Artusam Kaimiņam.

    Pagājušās nedēļēs nogalē tapa zināms, ka skandalozais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš saprotamu iemeslu dēļ nav pieteicies startam 14. Saeimas vēlēšanās, atgriezīsies pie teātra mākslas. Jau dažas dienas pēc deputāta pilnvaru termiņa beigām viņš kāps uz Jaunā Rīgas teātra skatuves.

    Astoņus gadus «teātri parlamentā spēlējušais» Kaimiņš, kurš politikas vērotājiem atmiņā iespiedies ar skandalēšanos dzērumā, konfliktēšanu ar sava bērna māti aktrisi Dārtu Daneviču, krimināllietu un aizturēšanu Saeimas namā, no komentāriem, kā ierasts, atsakās. Savukārt Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermanis jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā atklāj, ar ko Kaimiņš tā iepaticies, ka viņš vērsies pie šābrīža politiķa ar darba piedāvājumu.

    «Pirmkārt – lai arī astoņus gadus Artuss, kā saka, nav bijis šajā biznesā, viņam kā profesionālam aktierim ir ļoti laba reputācija. Sāksim kaut vai ar to, ka viņš piedalījies režisora Jura Poškus filmā «Kolka Cool», kas ir viena no visu laiku labākajām latviešu filmām. Artuss ir piedalījies arī Vladislava Nastavševa un Kirila Serebreņņikova izrādēs, bet mani visvairāk pārliecināja tieši Poškus filmā. Otrs iemesls – viņš ārkārtīgi piestāv šai konkrētajai lomai. Tā saistīta ar politikas informācijas aizkulisēm.

    Trešais iemesls – Kaimiņam ir unikāla pieredze šajā sakarā, viņš zina daudz ko tādu, ko mēs nezinām,» uzskaita Hermanis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē