• FOTO: Tiesībsargs Juris Jansons apprecas: Laulība ir tas, uz ko mēs ar Lāsmu daudzus gadus esam gājuši

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    27. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ziedonis Pumpurs (F64)
    Pēc vairāku gadu draudzības Garkalnes domes dzimtsarakstu nodaļā gredzenus mija tiesībsargs, bijušais Valsts prezidenta amata kandidāts Juris Jansons un viņa mīļotā sieviete.

    Ar izvēlēto kāzu ceremonijas dienu tiesībsargam Jurim Jansonam un viņa mīļotajai sievietei Lāsmai Miķelsonei bija paveicies. Kad viņi mija gredzenus, saulīte staigāja pa zemes virsu, bet termometra stabiņš netipiski janvārim bija pakāpies virs piecu grādu atzīmes.

    Kāzu ceremonija, uz kuru jaunais pāris ieradās ļoti laicīgi, sākās pulksten 13 un ilga pavisam īsu brīdi. Ievērojami ilgāka domes telpās bija jaunlaulāto apsveikšana un apdāvināšana, kā arī glāzes šampanieša nobaudīšana. Jaunlaulātajiem pēc jāvārda teikšanas tika sadāvināti ziedi, un vairāki viesi ieradās arī ar dāvanām. Kāzās bija mazliet vairāk nekā 50 viesu – tuvākie radi un draugi. Viņu vidū PDz manīja arī vairākus sabiedrībā zināmus ļaudis.

    Juris Jansons, kurš bija pabrīdinājis pāris dienu pirms kāzām sociālajos tīklos, ka «šajā nedēļā precas», PDz atzina – šādu ierakstu veicis, jo viņam «patīk ar šādu ziņu padalīties.»

    «Parasti jau, protams, precas vasarā. Bet, ja ir mīlestība, divi cilvēki ir kopā jau ilgāku laiku un plāno būt kopā nezināmu laiku, tad precēties var arī bargākajā ziemā, un varētu to darīt pat pirmdienā. Es Lāsmu mīlu! Kā man teica tēvs – ja esat kopā un gribat būt kopā, tad ir jāpieņem lēmums! Es pieņēmu. Ar Lāsmu kopā izdomājām, ka pienācis laiks un ir jāprecas,» sacīja Jansons.

    Tiesībsargs uzsvēra, ka šī diena viņam ir ļoti nozīmīga.

    «Ja jūs jautājat par satraukumu, tad man jāsaka, ka tāds ir, bet neliels. Laulība ir tas, uz ko mēs ar Lāsmu daudzus gadus esam gājuši. Nav mums tagad tā – kas nu tagad būs!? No juridiskā viedokļa, ir tiesiskā noteiktība un ir arī mīlestība, emocijas. Man ir ārkārtīgi svarīgi, lai sieviete jūtas labi. Man šķiet, ka tagad Lāsma jūtas labi. Un arī es tā jūtos!» atklāja jaunais vīrs.

    Taujāts par svētku saviesīgo daļu, Juris nosmēja, ka tāda, protams, ir plānota. «Varu solīt, ka tur nekādu sensāciju nebūs. Mēs ar Lāsmu kopā esam pietiekami ilgu laiku. Tāpēc mūsu kāzas būs bez dažādām ierastām tradīcijām – līgavas nešanas pāri tiltiem un citām izdarībām. Tas būs mierīgs, mīļš un sirsnīgs pasākums ģimenēm un mums pašiem,» teica Juris Jansons.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē