• FOTO: Samanta Tīna un Kašers dodas ceļojumā — pelna naudu uz ielas un peldas bez peldkostīmiem!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    3. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO VLADISLAVS PROŠKINS (F64), NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Otru cilvēku vislabāk var iepazīt ceļojumā. Dziedātāja Samanta Tīna un multimākslinieks Kašers uz Itāliju devās kā paziņas, bet atgriezās kā draugi.

    Uzstājas metro tunelī

    «Līdz brīdim, kad piedalījāmies 360TV šovā Četri uz koferiem, bijām vienkārši paziņas, taču nu esam kļuvusi par labiem draugiem,» par jauniegūto draugu multimākslinieku Kašeru saka dziedātāja Samanta Tīna. Viņi šova laikā kopā ar vēl diviem dalībniekiem piedzīvoja neaizmirstamu ceļojumu uz Itāliju. Sagatavotie uzdevumi, piemēram, Samantai bija jānopelna nauda vakariņām, viņus satuvināja.

    «Nekad mūžā neesmu pelnījusi naudu, dziedot uz ielas vai tunelī. Es neatbalstu tādu naudas pelnīšanas veidu. Uzskatu, ja Dievs ir devis balsi, tad var nopelnīt ar darbu, nevis vienkārši diņģējot.»

    «Protams, kad šāds uzdevums bija šovā, pārējie dalībnieki visas cerības lika uz mani, jo es taču esmu dziedātāja. Kad pateicu, ka man to izdarīt ir patiešām grūti, saņēmu atbalstu. Tā vietā, lai kāds mēģinātu iebilst: «Nu, beidz, ko tu ņemies?!» – mēs šo uzdevumu izdarījām kopā,» atklāj Samanta. «Tas izvērtās ļoti jautri. Mēs dziedājām un dejojām metro, un cilvēki mums meta naudu. Smējāmies – ja būtu uzstājušies stundu, nopelnītu riktīgu piķi! Desmit minūtēs mums izdevās nopelnīt padsmit eiro,» atceras Kašers.

    Arī viņam ar savu uzdevumu šovā neveicās gludi. «Protams, arī man uzticētajā dienā notika laža,» peldēšanos Itālijas ūdeņos bez peldkostīmiem nu ar smaidu atminas Kašers. «Mēs vienkārši nezinājām, ka braucam uz vietu, kur varēsim peldēties. Tāpēc nevienam nebija līdzi peldkostīms. Taču todien bija tik karsts, ka izlēmām: nopeldēsimies par spīti visam,» stāsta Samanta.

    «Es gāju peldēties apakšbiksēs, Samanta – ar T kreklu mugurā,» atceras Kašers. «Līdz šim nekad nebiju peldējusies bez peldkostīma, tādēļ tas man nozīmēja mazu sevis pārvarēšanu. Mierināju ar domu, ka musulmaņu dāmas taču arī peldas kleitās – kāpēc gan es to nevarētu darīt maiciņā? Apkārt cilvēki uz to reaģēja pilnīgi normāli,» saka Samanta.

    «Divas dienas pēc šova man bija kaut kas līdzīgs depresijai. Itālijā viss bija tik intensīvi, tik skaisti un forši! Tāpēc, kad viss beidzās, man bija patiešām skumji,» atzīstas Kašers. «Taču lielākais ieguvums ir mūsu kopā būšana,» uzsver viņš.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē